Er du fan af de gamle spilklassikere, så kan du spille dem på farten med den håndholdte spilkonsol Retroid Pocket 3.

Du kan let komme til at forveksle Retroid Pocket 3 med en Nintendo Switch Lite, men der er tale om to vidt forskellige enheder, hvor der her er talt en Android-baseret en håndholdt Android-baseret spillekonsol, der kan spille alle de gængse Android-spil, men hovedfokus ligger dog på retro-gaming.

Sådan fungerer Retroid Pocket 3

Retroid Pocket 3 er en håndholdt spilkonsol, der drives af Android med to skærme med Apps og Emulation, da du skal bruge emulationssoftware for at spille de gamle konsolklassikere. Emulation viser de systemer, du vil efterligne i en pæn række, der ligner Nintendo Switch-grænsefladen. Hvor Apps giver dig direkte adgang til dine Android-spil.

Et kort kig på Retroid Pocket 3

Skæremn er på 4.7-tommer LCD-touchskærm med en opløsning på 1.334 x 750 pixels, og den håndholdte leveres med 32 GB indbygget plads, som kan udvides op til 128GB med et SD-kort. Retroid Pocket 3's øverste kant har en mikro-HDMI-port, mens den nederste kant byder på en microSD-kortlæser, en USB-C-port til opladning og et 3.5 mm hovedtelefonstik. Tænd/sluk-, valg- og startknapper er placeret på den øverste kant, en startknap er på den højre kant, og en lydstyrkeknap er på den venstre kant. Retroid Pocket 3 har et 4,000 mAh batteri, som du skal kunne få godt fem eller seks timer ud af på en opladning, dog afhængigt af hvilke spil du spiller, og lysstyrken på din skærm.

Hvilke konsoller kan du emulere på Retroid Pocket 3?

Game Boy, Game Boy Advance, NES, Nintendo 64, Super NES, Sony PlayStation og Turbografx-16 spil kører alle problemfrit og med pænt skarp, opskaleret grafik, og de fleste PlayStation Portable-spil spiller godt på enheden også.

Prisen på Retroid Pocket 3

Et hurtigt prisopslag viser, at du kan købe Retroid Pocket 3 til omkring 1.200,00 danske kroner excl. evt. importafgifter og tillæg.