Tjen penge ved at transportere passagerer og fragt over veje, jernbaner, vand og gennem luften med dette gratis spil til Windows.

Der er tale om en open source genskabelse og udvidelse af Chris Sawyers spil fra 1995, Transport Tycoon Deluxe.

Er du vild med simulationspil eller ønsker at tage en pause fra at massakrere mennesker i dit favoritspil, så er OpenTDD måske noget for dig, da det kun handler om at tjene penge på transport ved at tilbyde den bedste og hurtigste form for logistik til vands, til lands og i luften.

Gameplay i OpenTTD

OpenTTD er en virksomhedssimulator, hvor spillere kan tjene penge ved at transportere passagerer og fragt over veje, jernbaner, vand og gennem luften.

Spillet er rigtig populært blandt fans af transport- og ledelsessimuleringer og med god grund, da OpenTTD til trods for, at det ser relativt enkelt ud, har spillet en temmelig dyb simulering, herunder ting som acceleration og drejningsmoment for tog, der kører op ad bakke. Det er også let at modificere, hvilket betyder, at der er alle mulige lækkerier at udvide simuleringen med.

Sådan kommer du gratis i gang med OpenTTD

For at komme i gang med at spille OpenTTD skal du oprette en Steam-konto, hvorefter du kan spille spillet gratis via dette direkte link.