Microsoft fejrer udgivelsen af Microsoft Flight Simulator med 40th Anniversary Edition, og med det får spillet en enorm opdatering.

Vi har tidligere anbefalet Microsoft Flight Simulator til PC, som efter vores mening er det bedste Flight Simulator-spil til Windows, og det spilles bedst med et dedikeret Joystick til MS Flight Simulator.

Det er stadigvæk muligt, at downloade en gratis Microsoft Flight Simulator X Demo, efter vores mening er den bedste gratis Microsoft-flysimulator, men vil du have alle mulighederne, når du flyver i skyerne, så skal du kigge efter Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary Edition.

Nyhederne i Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary Edition

Jubilæumsudgaven i anledning af 40 års fødselsdagen for Microsoft Flight Simulator er  spækket med tonsvis af nyt og forbedret indhold, der inkluderer en række nye flyvemaskiner herunder en virkelighedstro Airbus A310-liner. og Hughes H-4 Hercules, også kendt som Spurce Goose.

Spillet inkluderer også 24 nye klassiske missioner, der giver flysimuleringsoplevelsen fra Microsoft til PC nye vinger.

Dertil kommer forbedret hardwaresupport herunder flysimulatorudstyr som pedaler, rat og joysticks og bedre udnyttelsen af den eksisterende hardware, som alt sammen giver en forbedret og glattere flyoplevelse i MS Flight Simulator.

Du kan læse mere om Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary Edition via dette direkte link.