Savner du din gamle Amiga 500 eller nogle af dine gamle båndspil til Commodore 64 eller at spille minispil på din Palmpilot.

Internet Archive er et nonprofit onlinebibliotek, der har en mission om at give "universal adgang til al viden". Biblioteket opbevarer permanent digitaliseret materiale, hvor den mest kendte indgang er Wayback Machine, der giver adgang til historiske udgaver af websites.

Er du nostalgisk anlagt, så finder du et stort udbud mindre spil, apps, styresystemer og andet godt til gamle enheder, som den populære Amiga 500 computer, der var særdeles populær i slut 80'erne op til midt 90'erne, som den bedste computer til spil, grafik og musik.

Ellers findes arbejder Wayback Machine på Internet Archive med at ed at bevare kopier af hedengangne hjemmesider, som gør det muligt at finde gamle hjemmesider frem igen.

Savner du din gamle Palm Pilot? 

Var du glad for din gamle Palm Pilot, så kan vi som eksempel oplyse, at der findes porteringer af programmer, apps og spil på Internet Archive, hvor du kan få gratis adgang via dette link til en af de bedste Palm Pilot-samlinger. Her er det muligt online at prøve nogle af de gamle spil som PocketChess, Overload. Whack-em og lign.

Sådan får du gratis adgang til Internet Archive og Wayback Machine

Når du skal bruge gamle spil, programmer, demo af styresystemer og widgets, så skal du benytte dette direkte link til Internet Archive, og skal du finde en gammel udgået hjemmeside, så skal du bruge dette direkte link til Wayback Machine på Internet Archive.