Fujifilms nye Smartphone Printer tilføjer nye elementer til instant fotografering i form af Augmented Reality og digital billeddeling.

Fujifilm instax mini Link 2 Smartphone Printer har vi tidligere anmeldt til topkarakter, og nu er Fujifilm så på banen igen med en ny Smartphone Printer: INSTAX SQUARE Link, der byder på en masse spændende muligheder, hvis du, som vi, er superfan af instant fotografering.

Smartphone Printer med Argumented Reality

SQUARE Link giver mulighed for at tilføje Augmented Reality funktioner til dine billeder, herunder specialeffekter, tekst, billeder, baggrundsfarver, doodles, og animationer. En QR-kode på billedet åbner for argumented reality indholdet, som brugerne derefter kan se på og omkring deres fysiske billede, ved blot at scanne koden med deres smartphone for at se effekten i aktion.

Deling af INSTAX billeder digitalt

Ved at bruge SQUARE Link-appen giver INSTAX Connect-funktionen brugerne mulighed for at dele deres INSTAX billeder digitalt. Dette gøres ved at vælge et billede fra din kamerarulle på din mobil, tilføje tekst og/eller effekter, og derefter sende det til en hvilken som helst tilsluttet enhed (f.eks. smartphone, tablet osv.), alt sammen via appen. 

Mulighed for brugertilpasning af INSTAX billeder

INSTAX SQUARE Link Smartphone Printer har en række indbyggede muligheder for brugeren for at tilpasse sine INSTAX-billeder med billedtilstande, designrammer og klistermærker.

Lækkert design og hurtig billedprint

Den lille fotoprinter til mobilen fra Fujifilm er designmæssigt udformet kompakt, let, og pakket ind i en stribet tekstur, og SQUARE Link kommer i farverne Ash White og Midnight Green,

SQUARE Link overfører samtidig et billede fra brugerens smartphone og begynder at udskrive på cirka 12 sekunder, understøtter kontinuerlig udskrivning og kan udskrive omkring 100 INSTAX billeder per opladning helt problemfrit via Bluetooth2.

Pris og tilgængelighed

Fujifilm INSTAX SQUARE Link Smartphone Printer er tilgængelig fra d. 16. november i Danmark til en vejledende udsalgspris på 149,99 EURO omregnet til danske priser cirka 1.100,00 kroner.