Microsofts Surface-familie vokser, og vi hjælper dig her til at vælge rigtigt mellem: Surface Pro, Go, Laptop, Laptop Go og Studio.

Uanset om du har behov for en bærbar computer, stationær PC, tablet eller måske endda en mobil, så finder du det, som du sørger Surface-serien fra Microsoft.

Har du tidligere ejet en Surface-enhed, eller overvejer du at købe en for første gang, så får du behov for vores guide, så du er sikker på, at vælge den Surface, der passer bedst til dine behov.

Surface-familien er opdelt i følgende produktkategorier, som vi kigger på nedenfor:

  • Hybrid PC'er (2-i-1)
  • Laptops
  • Desktops all-in-one

Hybrid PC'er (2-i-1)

Først kigger vi her på målgruppen til Hybrid-enhederne fra Microsoft, som generelt består af 2-i-1-enheder med touchskærm og aftageligt tastatur, således at de alsidige maskiner kan benyttes både som bærbar og tablet

Målgruppen til Surface Go 3

Surface GO 3

Surface GO 3 fra Microsoft er en lille alsidig 2-i-1-enhed med Windows 11, der både fungerer som bærbar og tablet, og den har ikke de største specifikationer på markedet med er til gengæld er den billig i indkøb, så med prisen og specifikationerne og prisen in mente så, er er den primære målgruppe til en Surface GO 3 studerende og skoleelever, der har behov for en lille PC med rimelig batteritid til at komme igennem dagen og muligheden for at skrive notater i hånden med en pen på den lille touch skærm.

Målgruppen til Surface Pro 9

Surface Pro 9

Surface Pro 9 er er en voksen Surface GO 3 med større skærm og bedre specifikationer, og den kan stadigvæk fungere som både bærbar og tablet. Den primære målgruppe til en Surface Pro 9 på grund af den store skærm, gode specifikationer og en rigtig fin batteritid kombineret med den generelle fleksibilitet i at eje en 2-i-1-enhed er virksomheder og forretningsfolk herunder folk på farten med behov for en mindre PC, der byder på de samme specifikationer som en voksen bærbar computer men med muligheden for at koble tastaturet fra og brugen enheden som tablet, når det kræves med fordelen ved det komplette styresystem i form af Windows 11 Pro.

Laptops

Nu er vi kommet til at kigge på målgruppen til de stilistiske flotte og powerfulde Laptops fra Microsoft, der er en direkte konkurrent til traditionelle bærbare som MacBook fra Apple tilsat Winodws 11-styresystemet.

Målgruppen til Surface Laptop GO 2

Surface Laptop GO 2

Surface Laptop GO 2 med 12.4-tommer skærm er en skrabet udgave af Surface Laptop 5 med mindre specifikationer og en væsentlig lavere pris. Den primære målgruppe til Surface Laptop GO 2 er studerende, som har behov for en traditionel bærbar med god batteritid til de større tekstopgaver, mindre regneopgaver og et mindre spil i ny og næ. Velegnet til de studerende som har behov for at køre Windows programmer, men som samtidig gerne vil have en bærbar PC, der er lige så flot som en MacBook.

Målgruppen til Surface Laptop 5

Surface Laptop 5

Surface Laptop 5 med Windows 11 Pro er den voksne udgave af Laptop GO 2 med større skærm (13.5 og 15 tommer) og væsentlig større motorkraft med computerkraft til at alle slags opgaver herunder også mere krævende spil. Den primære målgruppe til den stilsikre og højtydende Surface Laptop 5 er primært erhvervssegmentet på farten men også på kontoret, hvor behovet for en ekstern computerskærm er minimeret, da 5'eren kan vælges i en 15-tommer udgave, som leverer opløsning i stor størrelse på niveau med en stationær PC.

Målgruppen til Surface Laptop Studio

Surface Laptop Studio

Surface Laptop Studio er en såkaldt fleksible bærbar PC, der på grund af den forholdsvis store skærm på 14.4 tommer med touch og en fornuftigt motorkraft bedst kan beskrives som en blanding mellem en Surface Laptop 5 op og den stationære Surface Studio 2+. De primære målgrupper til denne kreative maskine fra Microsoft er studerende og virksomheder med behov for en transportabel PC med kreative egenskaber og funktioner til grafisk design, billedbehandling, tegning og videoredigering eller sågar komponering af musik,

Desktops all-in-one

Surface desktop-serien fra Microsoft med all-in-one computerne er en direkte og sammenligning konkurrent til iMac fra Apple både når der kommer til design og specifikationer. 

Målgruppen til Surface Studio 2+

Surface Du0 2+

Surface Studio 2+ er en alt-i-en-computer til skrivebordet med computerkraften integreret i skærm, som er tilkoblet et eksternt tastatur og mus. Surface Studio 2+ er hurtig som lynet med den højtydende processor fra Intel og det kraftfulde grafikkort, hvilket giver dobbelt så stor ydeevne som den ældre Surface Studio 2. Skærmen er på hele 28 tommer og kan ligges fladt ned på skrivebordet, så der kan tegnes og skitseres direkte på den med en pen. Den primære målgruppe til den dyre men flotte Surface Studio 2+ er virksomheder og uddannelsesinstitutioner indenfor de kreative fag med en stor pengepung.