Er du nytilkommer til God of War Ragnarok, så kan du sikkert god bruge nogle nyttige råd og tips.

God of War Ragnarok er opfølgeren til God of War fra 2018, og  den populære opfølger har allerede på den anden side af 20 millioner aktive spillere på PS4 og PS5.

Her er 6 nyttige tips til God of War Ragnarok.

1, Ødelæg alt (som i alt) 

Der er mange tønder, kasser og vaser spredt rundt i de ni riger i spillet, og selvom de ikke alle indeholder genstande, er det nyttigt at ødelægge dem alle. Disse objekter kan nemlig indeholde klingende mønt i form af hacksilver, som kan benyttes til at købe varer og opgradere udstyr.

2. Gennemfør alle sidemissioner

Det er fristende at ignorere disse missioner for at spare tid til den primære mission i spillet, men det være en fejltagelse af dimensioner. Opgaverne på sidemissionerne tilbyder en masse bedre udstyr sammenlignet med udstyret fra hovedmissionerne.

3. Lær at parere med skjoldet

En grundlæggende element til at vinde flere kampe i God of War Ragnarok er at lære at mestre og parere med skjoldet, da det er nøglen til at overleve flere kampe i spillet. I sær er det en god idé at fokusere på at lære at lave kombinationer med skjoldet.

4. Brug Rage til at helbrede

Spartan Rage er en tidsbegrænset tilstand i spillet, der giver spilleren mulighed for at gøre stor skade på sine fjender. Men, endnu vigtigere er det, at tilstanden også kan helbrede spilleren under en kamp. Derfor er det vigtigt holde fast i Rage især i bosskampe, hvor det kan helbrede, gøre skade og afbryde visse former for angreb fra fjenden.

5. Hvis du sidder fast, så stå stille

Giv det et øjeblik, hvis du sidder fast i spillet, og nogen vil fortælle dig, hvad du skal kigge efter, og i nogle tilfælde vil din ledsager se på eller placere sig lige i nærheden af det punkt, der kræves for at fuldføre puslespillet.

6. Bekæmp fjerne tæt på en kant (klippeafsats og lign.)

Det er en fordel, hvis du kan flytte kampen med fjenderne hen til en kant, så du kan banke fjender op i luften og skubbe dem lige ud over kanten, hvilket får dem til at falde i døden. Det er en langt hurtigere metode til at aflive fjender i spillet end en standard fight, som godt kan være tids- og helbredskrævende i spillet.