Julius Caesar vender tilbage til Civilization-serien og er gratis for alle spillere fra den 21. november 2022.


Cæsar kommer som en tilføjelse til det nye Leader Pass, og det er første gang i et godt stykke tid, at Julius Cæsar påny indtager Rom og fungerer som et alternativ til Trajan, den nuværende leder af Romerriget i Civilization 6.

Mere om Julius Cæsar i Civilization 6

Hvor Civilization VI's romerske standardleder Trajan har en stor forkærlighed for civilisationer med masser af territorium og starter med en nybygning i alle grundlagte byer, er Cæsar derimod en erobrer. Hans modvilje mod barbarer i spillet er en hilsen til den vellykkede kampagne, han førte mod Galliens stammer i sin tid som general omkring 57 f.Kr.

Når du spiller som Julius Cæsar, så modtager du 200 stykker guld, når du erobrer en by for første gang eller 100 stykker guld, når du rydder en barbarisk forpost. Disse guldbeløb stiger til 500, når du har været i kamp.

Sådan får du gratis adgang til Julius Cæsar i Civilization 6

For at få adgang til gratis Julius Cæsar i Civilization 6 til PC, Mac og iOS, skal du blot linke din 2K-konto til kontoen på den samme platform, som du bruger til at spille. 

Opsætning og tilknytning af en ny 2K-konto

Det er nemt at tilmelde sig en 2K-konto, da Du skal blot gå til 2K-signup for atregistrere dig. Når du har gennemført tilmeldingen, skal du linke den konto, du bruger til at spille, og starte Civilization VI. Når du er i spillet, skal du logge ind på din 2K-konto.

Du har også mulighed for at tilmelde dig en 2K-konto i selve spillet, hvor du blot skal klikke på knappen 2K-konto i nederste højre hjørne af hovedmenuen, og derefter følge instruktionerne for at registrere en ny konto.

Sådan aktiverer du Julius Cæsar i Civilization 6

Når du har linket din 2K-konto, skal du genstarte Civilization 6 og aktivere Julius Caesar. For at gøre det skal du klikke på "Yderligere indhold" i spillets hovedmenu efterfulgt af Mods og derefter rulle ned gennem din liste over yderligere indhold, klikke på "DLC: Julius Caesar" og klikke på knappen "Aktiver".