Du kan selv forbedre din lydoplevelse, når du ser TV med en soundbar. Vi giver dig her tre bud.

Har du smidt kassen for en lækker fladskærm suppleret op med en smart TV-boks, så er det vigtigt, at sublim lydoplevelse også er en del af pakken. 

Den gode lydoplevelse fuldender

Når du endelige har fundet frem til både det helt rigtige fladskærms-TV til stuen og måske har brugt lang tid på at finde den rigtige TV-boks, der skal levere underholdningen, så vil det være en skam at gå ned på lydsiden.

For den helt rigtige lydoplevelse gør hele forskellen, når du skal se en god film eller en spændende sportskamp derhjemme. Vi kan ikke komme udenom, at lyden er med at fuldende oplevelsen. 

Men moderne fladskærme er desværre alt for tit født med middelmådig lyd, da producenterne prioriterer skærmen og billedkvaliteten over højtalerne og den gode lyd. 

Soundbar er smart løsning

Heldigvis kan du da selv gøre en hel del ved sagerne med en lydbar, på engelsk soundbar, der virkelig kan spille stuealteret op. 

En soundbar er et oplagt valg og en overkommelig prismæssig løsning, hvis du vil forbedre lydkvaliteten på din fladskærm, når der skal ses sport og film. For det er lige så vigtigt for din TV oplevelse, at du får det maksimale ud af din lyd, som at du får det maksimale ud af din fladskærm.

Lille lydbar fra Sony med kraftfuld lyd

Sony HT-SF150 er en soundbar der ikke fylder ret meget - men leverer storslået lyd til fladskærmen hjemme i stuen eller på værelset. Den slanke lydbar har indbygget bluetooth, og skaber med sin trådløse subwoofer og unikke teknologi et 3D-lydfelt, der er nærmere sig biograflyd. Du får den bedste lyd til dine film, musik og Playstation spil og sparer samtidig plads i stuen. En smart detalje med den trådløse subwoofer er, at du undgår kabelrod i rummet. Det er let at streame dine yndlingssange fra din computer, tablet eller mobil direkte via den indbyggede bluetooth-forbindelse. 

Biografoplevelse i stuen med trådløs soundbar fra Sony

Sony HT-CT790 er en yderst kraftfuld soundbar, der virkelig kan fyre op under lyden på din fladskærm. Denne lydbar fra Sony er samtidig et farvel til store og klodsede lydanlæg, som fylder op hjemme i stuen. Den er kun 6,4 (2,5") bred, så den let og elegant kan integreres under fladskærmen. Du er samtidig garanteret den bedste surround sound lyd takket være S-Force Pro Front Surround-teknologien, som garanterer dig en rendyrket biograflignende oplevelse, når du se en populær film derhjemme på fladskærmen.

Avanceret og højtydende soundbar fra Samsung

Samsung HW-Q810B/XE er en avanceret og særdeles højtydende lydbar, der byder på alt det nyeste inden for lyd med både bluetooth, WiFi, Spotify Connect, AirPlay og meget mere. Den kompakte soundbar fra Samsung gemmer på en særdeles avanceret lydteknologi med den patenterede 3D Dolby Atmos-surroundlyd. Lydoplevelsen er ganske enkelt sublim med en lyd, der langt overgår størrelsen og de ret beskedne dimensioner. Der er tale om en flot lydbar, der fungerer perfekt som en integreret del af fladskærms-TV'et hjemme i stuen takket være det diskrete design og de gode dimensioner.