i-Go fra amerikanske Mullen kan køre 160 kilometer på en opladning og har en topfart på 100 km/t - til gengæld er den modsat en Tesla billig.

Der er forholdsvis langt mellem elbiler til under 150.000 danske kroner, men i-Go fra den amerikanske producent er faktisk en af slagsen.

Amerikanske Mullen har introducerer nu den elektriske mikrobil i-Go på det europæiske marked, hvor den lille elbil allerede er godkendt og klar til salg i England, Tyskland, Spanien, Frankrig og Irland, og Tyskland skulle følge efter i december måned - hvorefter Danmark burde være på tegnebrættet om ikke andet så som importbil fra Tyskland. Hvis du overvejer at investere i en elbil, kan du med fordel læse vores guide til køb af elbil.

Mikrobil med 4 siddepladser

i-Go er med en topfart på 100 km/t igen asfaltræser eller en langtursbil med en rækkevidde på 160 kilometer på en opladning, men den er derimod en mikrobil med 4 siddepladser, der er velegnet til bykørsel og de korte ture.

Den lille i-Go elbil har som sagt bare fire sæder som eksempelvis VW e-Up og et batteri på kun 16,5 kWh, men til trods for det lille batteri, så rækker det trods alt til 160 kilometer på en opladning, hvilket skyldes den lave vægt.

46 heste under motorhjelmen 

Den elektriske motor er udstyret med små 46 hestekræfter under motorhjelmen, hvor en anden elektrisk bil Dacia Spring til sammenligning er udstyret med 44 hestekræfter og en topfart på 125 km/t, hvor maksimumhastigheden på den lille i-Go angives til at være 100 kilometer i timen.

Attraktiv prissætning for en elbil

i-Go fra amerikanske Mullen koster med dagskursen på US-dollar 87.000 eksklusiv danske afgifter og medregnet danske afgifter lige under 150.000 kroner på det danske marked.

Mere information om i-Go

Du finder mere information omkring den billige mikro elbil i-GO på Mullens hjemmeside