En solid mellemklasse bærbar computer fremstillet til alle dem, som er bakterie- og virusforskrækkede. 

Corona pandemien har virkelig påvirket vores hverdag, og vist for os, hvor skrøbelig tilværelsen kan være, og for mange er det nu blevet en naturlig ting i hverdagen at afspritte sine hænder for at holde bakterierne på afstand.

Vi ved ikke om ASUS Vivobook S 14 Flip er produceret med Corona pandemien in mente, men der er tale om en bærbar der er fremstillet med antibakteriel teknologi for at mindske bakterie- og virusrisikoen for brugerne.

En overkommelig mellemklasse Laptop

ASUS Vivobook S 14 Flip er en overkommelig mellemklasse Laptop til en pris, der er til at betale, og vi kan som sådan ikke rigtig sige, at den stikker ud i forhold til konkurrenterne, når der kommer til specifikationer og hardware. Men, du får en Windows 11-bærbar med solid ydeevne til produktivitetsopgave og et velfungerende numerisk tastatur til regne- og talopgaver.

ASUS Antibacterial Guard

ASUS Vivobook S 14 Flip er produceret med ASUS Antibacterial Guard, men hvad betyder det egenligt i praksis. ASUS oplyser selv på sin hjemmeside, at "ASUS Antibacterial Guard, er en speciel sølvionbelægning2 påført de hyppigst berørte dele af vores bærbare computers overflade, inklusive tastaturet, touchpad'en, håndfladestøtten og fingeraftrykssensoren, har videnskabeligt vist sig at hæmme væksten af ​​bakterier med over 99 % over en 24-timers periode."

Specifikationer for ASUSVivobook S 14 Flip

  • OS: Windows 11
  • Skærm: 14-tommer touchskærm, pen-enabled, opløsning på 1920 x 1200 WUXWGA 1
  • Processor: AMD Ryzen 5 5600H (as reviewed)
  • Grafik: Integrated Radeon graphics
  • Diskplads: 512GB M.2 NVMe SSD
  • Hukommelse: 8GB DDR4
  • Dimensioner: 31.32 cm x 22.76 cm x 1.89 cm, 1.5 kg
  • Batteri: 50Whr

Pris og tilgængelighed på ASUS Vivobook S 14 Flip

Asus Vivobook S 14 Flip med AMD Ryzen og 512GB SSD koster lige omkring 4.000,00 danske kroner og kan købes direkte hos producenten og hos diverse onlinebutikker.