Denne grimme sweater giver dig mulighed for at vise din passion for Microsoft og den ikoniske Clippy-maskot.

Microsoft har netop udgivet sin seneste grimme feriesweater med Clippy, der kan købes online på Microsofts hjemmeside.

Det er efterhånden blevet en hel tradition, at Microsoft op til jul lancerer sin grimme ferietrøje, og julen 2022 er altså ingen undtagelse, hvor den velkendte lille Clippy-hjælpemaskot pryder forsiden på Ugly Clippy Sweater fra Microsoft.

I stedet for at foreslå måder at hjælpe dig med at udarbejde et Word-dokument, siger Clippy "Happy Holidays" på den tofarvede sweater. Snefnug vises i hele designet, ligesom UI-elementer fra Microsoft Office.

Kan du huske Clippy?

Hvis du ikke kan huske det, var Clippy en lille papirclips, som dukkede op i hjørnet af din computerskærm og spurgte, om du havde brug for hjælp, mens du skrev i Microsoft Word. Clippy var fast inventar i Microsoft Office-software fra slutningen af 90'erne til begyndelsen af 2000'erne, hvorefter Microsoft sende den lille klips på pension efter utallige opfordringer fra brugerne, da mange brugere faktisk hadede de konstante afbrydelser fra Clippy.


Must-have til den årlige grimme sweaterfest på kontoret

Hvis dit kontor har tradition for at holde en årlig grim sweaterfest, så er dette en fantastisk måde at krydre en grim sweaterfest på, selvom du arbejder hjemmefra.