Den er hurtigere, har et fornuftigt prisskilt og får alle andre streamingenheder til at virke gammeldags.

Man kan med rette diskutere, om Apples produkter efterhånden er blevet for dyre for hænger pris og kvalitet eksempelvis sammen, hvis du smider 10.000 efter en iPhone.

Et sted hvor pris og kvalitet absolut hænger sammen i Apples produkt-serier med Apple TV 4K (2022), som du kan få fingrene i til lige omkring 1.500 danske kroner, og du får absolut fuld valuta for alle pengene.

Plusser:

  • Lækkert design
  • Hurtig A15 Bionic-chip
  • Fremragende fjernbetjening med Siri
  • App Store med stort udvalg 
  • Multitasking er muligt
  • Prisen er faktisk billig

Minusser

  • Modellen med W-lan (ethernet) koster ekstra

Det mener vi om Apple TV 4K (2022)

Apple TV 4K (2022) er stadigvæk den bedste streamingboks, du kan koble til stuealteret, og det skyldes at Apple har ramt plet på alle de basale funktioner, som gør en virkelig god streamingboks. Udvalget af TV-apps er imponerende og boksen er let at tilslutte og sætte op og i drift kræver den ikke yderligere enheder til casting. Derudover er der tale om en simpel brugerflade, det er nærmest umulig at fare vild i, også selvom du ikke har prøvet en streamingboks før. Sidst må man bare sige at både prisen og oppetiden sidder lige i skabet, og det er vel lige så afgørende som alle de andre punkter for alle med behov for en velfungerende streamingenhed til fladskærmen.

Skal du så købe Apple TV 4K (2022)?

Vi har tidligere lavet en sammenligning af Apple TV 4K og Chromecast Ultra og her falder valget på Apples TV-boks, som efter vores mening er den bedste stand-alone TV-boks på markedet lige nu, hvor du ikke har behov for supplerende enheder i form af hverken TV antenne eller parabol. Det er helt klart vores anbefaling, at hvis du overvejer en streamingboks til dit TV, så smid pengene efter Apple TV 4K (2022) og glem alt om de andre TV-bokse med Android, da du kun vil blive skuffet, som det ser ud lige nu. Er du ikke til Apple, så smide pengene efter en Chromecast Ultra fra Google, men husk at du også skal have en mobil eller tablet med Android for at det virker på dit TV.