Cave Story's Secret Santa er historien om den hemmelige julemand, der skal returnere alle de stjålne julegaver til de små artige børn.

Er du vild med julen, så vil du helt sikkert også blive vild med det lille spil Cave Story's Secret Santa, hvor du som den hemmelige julemand skal returnere alle de stjålne julegaver alle de søde og artige børn i verden, det handler arbejde lydløst uden at vække de små børne og samtidig løse en lang række puslespilsopgaver.

Cave Story's Secret Santa: Historien

Efter at Balrog har fundet julegaverne, som blev stjålet af Chaba, må den feje Mimiga ved navn Santa snige sig ind i hvert hus og returnere de forsvundne pakker. Vær Mimigaen, der redder julen!

Cave Story's Secret Santa: Gameplay

Julemanden Mimiga kan skubbe eller trække forhindringer, tænde og slukke lyset, lirke ventilationsdøre op og meget mere. Men han bliver nødt til at passe på farer og undgå at lave lyde, der kan tiltrække opmærksomhed. Grundlæggende skal julegaverne returneres til de forskellige hjem, og der er indlagt en lang række overraskelser undervejs, og julemanden Mimiga kan også finde og spise lækre småkager.

Cave Story's Secret Santa: Systemkrav

For at spille Cave Story's Secret Santa skal din PC opfylde disse minimumskrav, som ikke er ret store:

  • Styresystem: Windows 10/11
  • Processor: 2.4 GHz Dual core
  • Hukommelse: 2 GB RAM
  • Grafik: 256MB Video Memory
  • Diskplads: 110 MB tilgængelig plads

Cave Story's Secret Santa: Få gratis adgang

For at komme i gang med at spille Cave Story's Secret Santa skal du oprette en Steam-konto, hvorefter du kan spille spillet gratis via dette direkte link.