Prisen på Garageband hos Apple er nul kroner. Vi tager pulsen på den populære band-app her.

Hvis du har lidt tålmodighed og bruger lidt tid på at sætte din ind i, hvordan Garageband fungerer, så finder du ud af, at der er tale om ekstrem velspillende app, som du kan lave mange ting med. 

Basalt om Garageband

Rent basalt, så er det muligt at få lyd ind i Garageband med fysiske instrumenter som eksempelvis en guitar eller stemmer via mikrofon eller ved at bruge de mange indbygge instrumenter i selve appen. 

En bunke musikinstrumenter

Garageband indeholder en bunke forskellige musikinstrumenter i forskellige versioner som guitar, trommer og keyboard. 

Nogle af de indbyggede instrumenter kan du få til at spille som baggrundsmusik til det, som du selv vil spille. De kan tilpasses og indstilles i et hav af varianter. 

Sample dit eget track

Med Garageband bliver det muligt, at sample dit eget track af musikstumper, som du selv har kreeret. Du kan lege med forskellige lyde og kombinere dem i næsten det uendelige. Hvis du laver en fejl, kan du blot fortryde den og prøve igen.

Smart detalje

Sidder du og dine øvrige bandmedlemmer spredt udover kommunegrænsen, landet eller verden, så kan I alle sammen koble jer op på nettet og lave en jamsession via Garageband appen. 

Tag gratis lektioner

Garageband kommer med en indbygget lektionsbutik, hvor du eksempelvis kan tage en bunke gratis guitarlektioner sammen med Sting. Du kan så tilkøbe flere lektioner hen ad vejen, hvis du får behov for det.

Vores bedømmelse af Garageband

Garageband kan både bruges til fornøjelse og som et arbejdsredskab, hvis du er professionel musiker. Vil du lære at spille et musikinstrument, jamme sammen med vennerne ude i verden eller blot spille lidt guitar i ny og næ og måske bånde resultatet, så er Garageband en formidabel app. Skal du lave mere seriøs musik, så byder appen fra Apple også på et væld af værktøjer og muligheder som alle er nyttige og kan bruges og gøre stor nytte i professionelt øjemed.