Den kommende Android 12L-opdatering vil have Windows 11-lignende design til Microsoft mobilen Surface Duo.

Er du den lykkelige ejer af en Surface Duo eller Surface Duo 2, og er du samtidig rigtig glad for at arbejde med Windows 11, så må ovennævnte overskrift være sød musik for dine ører. 

Android 12L-opdatering inspireret af Windows 11 Fluent Design

Android 12L til første og anden generations Surface Duo-mobiler vil ifølge Microsoft introducere designelementer lånt fra Windows 11.

Meget tyder altså på, at Microsoft ønsker at få sine Surface-smartphones til at ligne Windows 11. så meget som muligt for at give en problemfri oplevelse for brugerne, når der nu ikke mere produceres dedikerede Windows Phones.

Microsoft ophørte med at supportere Windows Phone tilbage i december måned 2019 for herefter at satse på Android-mobilen Surface Duo.

Hvad indeholder Android 12L-opdatering til Surface Duo?

De første billeder af den Windows 11-inspirerede Android-opdatering viser et Windows 11-lignende kontrol- og meddelelsescenter og nye knapper og et sæt ikoner til appen Indstillinger hentet fra Microsofts operativsystem.

Derudover viser billederne også tilpasningsindstillinger, såsom farvepalet og accentfarver, og der er en ny feedsektion med widgets svarende til dem vi kender fra Windows 11.

Hvornår udkommer Android 12L-opdatering til Surface Duo?

Vi har ikke den præcis udgivelsesdato, men forventer, at Android 12L-opdatering til Surface Duo og Surface Duo 2 udkommer i løbet af november måned 2022 og ganske givet inden udgangen af 2022.