Turbo Golf Racing er et vanvittigt underholdende PC-spil med tegneserieagtige karts, der skal skubbe golfbolde ind i et mål.

Det er svært at ignorere lighederne mellem Turbo Golf Racing og Rocket League, da begge pc-spil har tegneserieagtige karts, som skubber bolde ind i et mål, og køretøjerne understøttes af boosts, missiler og andre power-ups.

Hvis du er fan af sportsspil i arkadestil, så kan det kun gå for langsomt med at komme i gang med at spille Turbo Golf Racing på din Windows-PC.

Hvad er Turbo Golf Racing?

Turbo Golf Racing til PC er et spil om turbodrevne biler, overdimensionerede golfbolde og et eksplosivt kapløb til mål udviklet af Hugecalf Studios og Secret Mode.  Der er tale om et arkadeagtigt sportsracerspil med op til otte spillere online. Bank ind i golfbolde i overstørrelse, og kør ræs med vennerne i et eksplosivt stormløb imod målflaget.

Hvordan er gameplayet i Turbo Golf Racing?

Gameplayet i Turbo Golf Racing er sjovt og meget spilbart, og minder en hel del om det velkendte Rocket League, hvor der er tale adrenalinpumpende ræs, hvor der gælder om at først over målstregen med den kæmpe golfbold for at vinde spillet. Superenkelt gameplay hvor både store og små kan være med, da det er let at forstå med en ukompliceret betjening og spilleradgang.

Hvad kan vi fremhæve ved Turbo Golf Racing? 

Skal vi fremhæve noget, som er med til at gøre Turbo Golf Racing til PC til et specielt spil, så må det være det store udvalg af køretøjer med alt fra en buggy til en cementtruck samt det utroligt ukomplicerede og dejligt underholdende men samtidig også vanedannende gameplay.

Sådan kommer du i gang med Turbo Golf Racing

Den hurtigste og mest enkle metode til at komme i gang med at spille Turbo Golf Racing, er at oprette en konto på spiltjenesten Steam, og købe en kopi af spillet der. Turbo Golf Racing kan lige nu købes til omkring 135 danske kroner på Steam.