Der er mange penge at spare, hvis du oplader din elbil ved offentlige ladere fra Clever ved at betale strømmen med den rigtige app.

Oplader du din vil ved en af de utallige offentlige ladere fra ladeoperatøren Clever, så kan der være penge at spare på strømmen ved at betale med Shell Recharge-appen, når du er færdig med at oplad elbil.

Hvem kan spare penge ved Clever med Shell Recharge-appen?

For det første så skal du eje en elbil. For det andet så skal du oplade elbilen i en offentlige ladestander fra Clever, For det tredie så skal du installere Shell Recharge-appen på din iPhone eller Android-mobil. 

Derudover virker sparetippet kun for elbilejere, der ikke har et strømabonnement hos Clever.

Hvor mange penge kan der spares med Shell Recharge?

Lige nu (26.10.2022) er listeprisen ved en offentlig lader fra Clever 8.95 kroner for 1 kWh, når der betales for strømmen med en konto hos Clever (ladebrik), hvis du betaler for strømmen ved den offentlige lader fra Clever, så er prisen på 1 kWh kun 5.75 kroner - altså en besparelse på hele 64 procent i forhold til den offentlige og vejledende kilowatt timepris hos Clever.

Sådan installerer du Shell Recharge-appen

Shell Recharge er en app, der virker sammen med iPhone og Android mobiler, og du downloader og installerer den gennem App Store eller Google Play.

Sådan kommer du i gang med Shell Recharge-appen

Når du har installeret Shell Recharge-appen på din mobil, så åbner du appen og indtaster dine personlige data herunder dine kreditkortoplysninger.

Sådan virker Shell Recharge-appen

Næste gang du skal oplade din elbil ved en offentlig lader fra Clever, skal du vælge Shell Recharge-appen som betalingsmiddel, så du får den lavere opladningspris for strømmen, og pengene trækkes automatisk efter endt opladning på dit kreditkort af Shell.