Få bedre kontrol over lysstyrken på din Mac med gratis smart tredjeparts app.

Der kan være situationer, hvor du behov for at justere og dæmpe lyset på din Mac-skærm mere end den indbyggede lysreguleringsfunktionen tillader på tastaturet.

Nu kan du dæmpe skærmens lysstyrke yderligere på din MacBook eller iMac i forhold til fabriksindstillingerne. Det kan lade sig gøre blot ved at bruge en både smart og helt gratis tredjeparts app.

Juster lysstyrken

Der kan være mange situationer, hvor du har behov for at stille på lysstyrken på din skærm. Det kan typisk være, når du arbejder eller spiller på din Mac i et mørkt lokale eller om natten. Her kan et skarpt lys være meget hårdt for øjnene, og i sidste ende kan det betyde hovedpine og ondt i øjnene.

Problemet kan du komme til livs med en lille smart tredieparts app, som tillader dig at justere skærmens lysstyrke efter behov og til niveauer, hvor selv de indbyggede lysindstillinger fra Apple slet ikke kan være med. 

Indstil lysstyken med Brightness Slider

Med Brightness Slider appen kan du justere Mac-skærmens lysstyrke fra menu baren i højre hjørne, ligesom du kan justere lydstyrken ved den indbyggede funktion fra Apple. Du får forbedret og øget kontrol over lysdæmpning på din Mac. Vi har lavet en lille guide til, hvordan du kommer i gang her. 

Trin 1: Hent den gratis applikation

Det første du skal gøre er at hente den gratis app Brightness Slider til din Mac i App Store.

Trin 2: Start applikationen

Det næste du skal gøre, er at starte selve applikationen Brightness Slider på din Mac, så er du klar til at gå videre. 

Trin 3: Sådan bruger du applikationen

Når du først har hentet applikationen, så er du klar til at starte selve programmet Brightness Slider ved at klikke på selve programmet i Launchpad. Her har du mulighed for i værktøjslinjen, at lade programmet starte automatisk op ved opstart af computeren. Du kan også give programmet tilladelse til at huske de seneste lysindstillinger. 

Mange timer foran skærmen

I dag arbejder de fleste af os foran en skærm hver dag, og flere af os sidder klistret til skærmen mange timer om dagen. Derfor er det vigtigt ikke at undervurdere gode computer vaner, herunder også indstilling af skærmens lysstyrke til det rette niveau.

Med Brightness Slider, er der tale om et godt lille program, der kan være med til at undgå skærmskader. Du kan også få mere glæde af din Mac-computer i det daglige, hvis du kan justere lysstyrken i skærmen efter dine helt personlige præferencer.