Slow Roads er et casual kørespil, som lader dig koble fra i et øjeblik, mens og løbe uendeligt mod den fjerne horisont i din browser.

Slow Roads er et bilspil, som er perfekt til at lade dig få tankerne væk fra jobbet nogle minutter med den afslappede kørestil og muligheden for bare at køre ud i det blå på den åbne vej.

Stiller ikke de store hardware krav

Slow Roads er som sagt et browserspil, og det stiller ikke de store krav til computerens hardware, ellers har du mulighed for at regulere FPS under grafikindstillinger i selve spillet. Alt det kræver at spille det gratis Slow Roads kørespil er en computer, en internetforbindelse og en browser, så er du good to run.

Muligheder i spillet

Når du er i spillet, kan du vælge et par forskellige muligheder for din biltur. At blive på jorden giver dig mulighed for at udforske de kuperede veje i alle mulige klimaer. Du kan også give den fuld pedal med ræs på månen, Mars eller Venus og på den måde få styret din behov for fart. Tidspunkter på dagen kan frit indstilles, og du kan vælge mellem en bil, cykel eller bus til dine køreeventyr.

Få gratis adgang til Slow Roads

Spil udvikleren Anslo ønsker at holde spillet gratis, men accepterer donationer, som vil hjælpe med til at udvikle potentielle fremtidige opdateringer til spillet, hvilket skulle inkludere support til controllere og rat.

Du får adgang til Slow Roads via dette direkte link til spillet.