Spillet udvider Minecraft-universet yderligere, og der er store forventninger til udgivelsen i Minecraft-miljøet.

Minecraft Legends bliver højest en populær udgivelse i Minecraft-universet, og her er alt, som der kom frem om Minecraft Legends under Minecraft Live 2022.

Det som du bør vide om Minecraft Legends i hovedpunkter

Efter vores mening, er nedenstående hovedpunkter, det mest interessante omkring den kommende Minecraft Legends udgivelse:

  • Øget fokus på historien: Minecraft Legends kommer til at indeholde flere historieelementer end Minecraft eller Minecraft Dungeons
  • De første Voice-Mobs: Minecraft Legends vil indeholde universets første fuldstændige stemme-Mobs
  • Tre nye værter: Foresight, Action og Knowledge, der repræsenterer de tre egenskaber
  • Flame of Creation: Giver spillerne mulighed for at lave og placere Mob Spawners

Antallet af Mobs, der vises i Minecraft Legends, er svimlende, og Minecraft Legends verdenen er også fyldt med unikke og forskellige dyr, som grævlinger, lamaer, ræve, skildpadder, kaniner og lign.

Minecraft Legends der udkommer i foråret 2023 indeholder også en masser Golems, der skal hjælpe spillere i kamp, og disse er af varierende størrelse, type og dygtighed.

Bliver det gratis at spille Minecraft Legends til PC?

Mange Minecraft-fans sikkert nysgerrige på, om Minecraft Legends blive en gratis-at-spille-titel, men svaret ser umiddelbart ud til at være nej, da hverken spillere, som abonnerer på Xbox Game Pass eller Microsofts PC Game Pass, skulle komme til at modtage spillet uden beregning. 

Så du bliver nødt til at slagte sparegrisen for at få adgang til Minecraft Legends til Windows på din PC.