Stilfuldt, kompakt og moderne design kombineret med det behagelige korkplademateriale, gør denne trådløse ergonomiske mus til et must-have.

De primære advarselstegn på museskade (musearm) er smerter i fingre, håndflader, håndled, underarme eller skuldre, og det kommer fra for meget arbejde med musen foran computeren.

Du undgår bedst museskader ved at benytte en ergonomisk korrekt udført mus i kombination med en musemåtte, da musemåtten gør, at du bevæger musen mindre anspændt.

En sådan korrekt udført mus er Lenovo Go Wireless Vertical Mouse, som vi her kigger nærmere på.

Fremragende ergonomisk mus til budgetpris

Lenovo Go Wireless Vertical Mouse er omtrent lige så stilfuld, som den er behagelig og komfortabel at arbejde med, og samtidig har den et prisskilt på lide under 400 danske kroner incl. moms, som efter vores mening gør dette trådløse ergonomiske mus til et rigtig godt køb til prisen.

Det ergonomiske design kan være med til at mindske museskader  

Lenovo Go Wireless Vertical Mouse følger den minimalistiske fra Lenovos PC-tilbehørsprodukter med et tiltalende korkplademateriale på et lodret greb, der ser rigtig godt ud på et skrivebord, men som samtidig også er en rigtigt godt take på et ergonomisk design på en trådløs mus.

Det lodrette design passer godt til de fleste håndstørrelser, hvor vi dog synes, at det er en skam, at Lenovo ikke har tænkt på venstrehåndede personer, at Lenovo kun tilbyder Lenovo Go Wireless Vertical Mouse i en højrehåndet model.

Den trådløse mus ligger godt i hånden, og det ergonomiske design vil helt kunne afhjælpe eller mindske sandsynligheden for de værste museskader. Musen er efter vores mening særdeles velegnet til almindeligt kontor arbejde, hvor der arbejdet med tekstbehandling, regneark og lidt billedbehandling i ny og næ, hvor vi tvivler på, at den er det rigtige valg til professionel billed- og videoredigering.

Musen har i alt seks knapper

Den ergonomiske mus fra Lenovo har i alt seks knapper: standard venstre- og højrekliksknapper, et rullehjul udført i gummi og to sidemonterede knapper, der hviler lige inden for rækkevidde af tommelfingeren, Under rullehjulet finder vi en DPI-knap, der giver mulighed for at skifte mellem tre forskellige DPI-niveauer: 2.400 DPI, 1.600 DPI og 800 DPI..

Plusser

  • Stilfuldt og ergonomisk design
  • Behageligt korkmateriale
  • Lodret greb giver behagelig langtidsarbejdsstilling
  • DPI-knap

Minusser

  • Ingen venstrehåndsmodel
  • Batteriet er ikke genopladeligt

Det mener vi om Lenovo Go Wireless Vertical Mouse

Lenovo Go Wireless Vertical Mouse er efter vores mening en rigtig god ergonomisk trådløs mus til pengene, og valg af korkpladematerialet er efter vores mening rigtig godt set af Lenovo, da det giver en behagelig fornemmelse under brug fremfor en hård overflade i plast.