Har du lyst til at lege lidt med Android på din MacBook eller iMac? Så læs vores lille "gør det selv guide" til at installere Android.

Er du faldet over en spændende Android app, som du ikke kan finde i iTunes? Det behøver du ikke at lade dig stoppe af. For godt nok kan Android der kører på en Mac - godt lyde som lidt af en vittighed, men det er det faktisk slet ikke. For programmet BlueStacks, gør det muligt at køre Android på en Mac.

For at kunne køre Android kræve det en lille indsats af dig - men derfor kan det sagtens lade sig gøre. Du skal bare holde dig til vores vejledning.

Sådan virker BlueStacks på Mac

BlueStacks App Player er en af de mest populære valg, når du gerne vil kunne bruge Android apps på en Mac-computer. Programmet skaber en virtuel kopi af Android OS på din computer, som gør det muligt at køre en version af Android på OS X-enheder som MacBook og iMac. Det er også muligt at køre Android på en Windows computer med BlueStacks.

Sådan kommer du i gang med BlueStacks på Mac

Det er vist åbenlyst, at du skal bruge en Mac-computer for at køre BlueStacks på en Mac - men alligevel så nævner vi det lige. Du kan vælge at bruge et hurtigt USB 3.0 flashdrev til at downloade og installere BlueStacks på, men du kan også downloade det direkte på din Mac. Det er lige som at downloade ethvert andet software program. Du skal blot følge vejledningen på BlueStacks hjemmeside. Du kan hente BlueStacks her for at kunne komme i gang med at køre Android på din Mac.

Nogle få mangler ved BlueStacks på Mac

Hvis du ønsker adgang til Google Play, skal du tilknytte en Google-konto med BlueStacks. Det er ikke automatisk med. En anden ulempe er, at hvis du kører komplekse grafiske apps, så kan du opleve, at dine apps reagerer lidt langsomt. Men de fleste apps bliver kører helt fint.