En elektrisk genfortolkning af en af Renaults klassikere får verdenspremiere i Paris den 17. oktober 2022.

Først har Renault sat strøm til Megane, og nu er turen så kommet til klassikeren over dem alle Renault 4, der kommer som en elektriske crossover fra den franske bilproducent.

Renault 4 var en fransk minibil, der blev produceret fra 1961 til 1993, hvorefter vi ikke har hørt mere til modellen indtil nu.

Renault 4 debuterede ved Paris Motor Show i 1961, som en direkte konkurrent til den populære Citroën 2CV, og den endte ud med at sælge hele 8.135.424 eksemplarer i dens 32 år lange levetid på verdensplan.

Renault 4 E-Tech Electric

Renault 4 bliver en såkaldt elektrisk crossover, der er en mindre SUV, som derfor skulle blive større end den nuværende Megane E-Tech, der er en fransk elbil i Golfklassen..

Frontpartiet på den kommende Renault E-Tech Electric skulle få et neo-retro design, der ligger tæt op ad originalen, og den bliver baseret på CMF-B / EV platformen, der er en variant af CMF-EV platformen, som Megane E-Tech også bygger på. 

Den elektriske platform fra Renault er kendt for at ville lave prisbillige kompakte køretøjer med et super omkostningseffektivt batteri.

Hvornår kommer Renault 4 E-Tech Electric til Danmark?

Den er her ikke endnu, den nye spændende elbil fra Renault - og der er heller ikke åbnet for ordrer, og første købere forventes at kunne modtage deres nye Renault 4 E-Tech Electric i løbet af 2024.

Hvad bliver prisen på Renault 4 E-Tech Electric i Danmark?

Renault har endnu ikke meldt noget ud omkring prisen på den kommende Renault 4 E-Tech Electric,  men mon ikke vi bliver klogere på den danske priser på den franske elbil, efter motorshowet i Paris den 17. oktober 2022.

Hvis du overvejer at investere i en elbil, kan du med fordel læse vores guide til køb af elbil.