iOS 16 Forårsager muligvis batteridræning, og her er nogle mulige grunde til det, og hvordan du løser problemet.

Siden udgivelsen for to uger siden har iOS 16 fået kritik af brugere for, at det nye det nye mobile operativsystem dræner batteriet hurtigere, end det burde.

Der er mange grunde til, at opdateringer af OS eller apps kan forårsage overdreven batteridræning herunder nye funktioner og funktioner, der føjes til et operativsystem, kan forårsage strømdræning, hvis de ikke er korrekt optimeret. Nye funktioner i operativsystemet, der kører i baggrunden, kan også være medvirke til batteridræning.

Bemærker du, at din iPhones batteri muligvis drænes hurtigere, end du husker, før du fik Apples seneste opdatering, så prøv at kigge på vores råd til, hvordan du bør kunne batteriproblemet til livs.

Indeksering af Spotlight-søgning

Spotlight-søgning på din iPhone er en effektiv måde ikke kun til at søge efter apps og kontakter, men også til at søge efter indhold i apps, såsom-mails, beskeder, kort, fotos og lign.

Hvis du vil have søgeresultater for indhold i dine apps, skal din iPhone indeksere alt indholdet i alle dine apps i baggrunden, og det kan gå ud over batterilevetiden på din iPhone.

Inden for Indstillinger -> Siri &Søg kan du deaktivere muligheden for Spotlight til at søge i individuelle apps, og hvis der er en app, som du ikke ønsker at blive indekseret, kan du deaktivere "Vis indhold i søgning" for at forhindre din iPhone i at indeksere den app, hvilket kan hjælpe med at spare lidt batterilevetid.

Opdatering af dine apps

Især efter en større opdatering som iOS 16, skal alle dine apps skal stadig opdateres og optimere for at kunne understøtte det nyeste operativsystem., og det er en proces som udviklerne skal sørge for. Apps, der er forældede, og som ikke er blevet opdateret til det nye iOS 16, kan forårsage en batteridræning.

Genstart og kontrol af batteriets sundhed

En gammel traver, men det kan faktisk være en løsning på evt. batteriproblemer, som du måtte opleve efter opdatering til iOS 16, at du foretager en genstart af din enhed. En god gammel genstart og kontrol af batteriets sundhed efterfølgende kan være en mulig løsning på batteridræning.

På din iPhone skal du åbne Indstillinger > Batteri > Batteritilstand, hvor du kan se, hvor meget af din iPhones oprindelige batterikapacitet, der er tilbage. iOS advarer dig, hvis dit batteri skal udskiftes, og du vil kunne opleve at der udfor Batteritilstand står "Eftersyn"

Du kan læse vores udvidede tips til at få bedre batteritid på din iPhone.