En af de mest ventede City Builders på Steam har nu en tilgængelig og virkelig spektakulær demo, der kan spilles gratis på PC.

Manor Lords er et middelalderligt strategispil, der byder på dybdegående bygning af byer, taktiske kampe i stor skala og komplekse økonomiske og sociale simulationer. 

Nu er det endelig udkommet en gratis og spilbar demoversion af spillet på Steam, hvor du dog må undvære muligheden for at kunne gemme dine fremskridt.

Hvad er et city-building game?

City-building og Town-building spil er genre af simulationsspil, hvor spilleren fungerer som den overordnede planlægger og leder af en by eller bebyggelse, og ser ned på byen fra oven og er ansvarlig for dens vækst- og ledelsesstrategi.

Spilleren vælger selv bygningsplacering og bystyringsfunktioner såsom lønninger og arbejdsprioriteter, og byen udvikler sig i overensstemmelse hermed.

Den første og nok mest kendte City Builder til PC er SimCity, der blev udgivet helt tilbage i 1989, siden er det kommet mange nye byggespil på markedet som Minecraft og det spritnye The Wandering Village på Steam.

Kort om Manor Lords

Spillet handler i bund og grund om at bygge en landsby op fra grunden og herefter styre byen og dens ressourcer, så den kan tiltrække flere indbyggere, mens der kæmpes med og mod elementerne. Det er som tidligere nævnt ikke muligt at gemme dit spil i demoudgaven af Manor Lords! Manor Lords er et af de spil, som flest brugere har på sin wishlist på Steam. 

Sådan kommer du i gang med Manor Lords Demo til PC

For at komme i gang med at spille Manor Lord Demoversionen til PC, så skal du oprette en konto på Steam, hvorefter du kan downloade spillet gratis via dette direkte link.

Mere til historien

Manor Lords er et af de spil, som flest brugere har på sin wishlist på Steam, og spillet har været undervejs i et stykke tid, og udvikleren Slavic Magic har endnu ikke annonceret en udgivelsesdato endnu.