Klar til at prøve kræfter med opklaring af 12 grusomme, mærkelige mord på én gang, så har Steam lige ni en gratis spilbar demo til PC.

The Case of the Golden Idol er et åbent detektivspil, hvor du skal undersøge, tænke og udforske frit for at løse flere dødsfald på samme tid.

Nu er det endelig udkommet en gratis og spilbar demoversion af spillet på Steam, hvor du har mulighed for at prøve at opklare mordmysterier, på bedste Sherlock Holmes vis, før du smide penge efter spillet.

Kort om The Case of the Golden Idol 

The Case of the Golden Idol Extended Next Fest, som den seneste udgivelse er blevet navngivet, er en slags detektivspil. hvor det er dit job er at nøje udforske, og derefter rekonstruere, scenen for hvert drab for at udlede dødsårsag, mordvåben og motiv. hvis sådan et i det hele taget findes et sådant. Du kan prøve det gratis i en dejlig lille demo på dens Steam-side(åbner i ny fane), og køb det derefter.

Med til at komplicere din opklaring af dødsfaldene er, at de spænder over en periode på hele 40 år, så det er med til at gøre det spændende men samtidig også uhyre vanskeligt.

Sådan kommer du i gang med The Case of the Golden Idol Next Fest Demo til PC

For at komme i gang med at spille The Case of the Golden Idol Next Fest Demo til PC, så skal du oprette en konto på Steam, hvorefter du kan downloade spillet gratis via dette direkte link.

Mere til historien

The Case of the Golden Idol fylder kun 300 MB på harddisken og kan også spilles på Windows 7 og 8.1 udover Windows 11 og Windows selvfølgelig.