Smart trådløs højttaler fra B&O med indbygget Google Assistant til en ganske fornuftig pris, der samtidig vil pynte i alle danske stuer.

Med omkring 10.000,00 danske kroner på lommen kan du blive den lykkelige indehaver af et stykke smukt dansk design i form af Beosound Level, der er en multi-rum højttaler med understøttelse af AirPlay 2, Chromecast, Spotify Connect og den dedikerede internet radio player fra Bang & Olufsen Radio. 

Har du ikke en slags penge på lommen, så kan du her læse vores anmeldelse af Wavell Sound Master, der leverer god lyd til en god pris.

Vi har testet Beosound Level fra B&O, og du kan læse vores anmeldelse her.

Plusser

  • Imponerende lyd
  • Lækkert design
  • Kan opgraderes
  • Solid byggekvalitet
  • Batteritid omkring 8 timer v/normalt brug
  • Fornuftig pris

Minusser

  • Designet er en smule uhåndterbart til mobilitet
  • Vægbeslag koster ekstra

Samlet bedømmelse

Flot velspillende trådløs højtaler der garanterer, at du altid har god lyd på dine yndlingssange, som efter vores mening har det rigtige prispunkt, men som efter vores mening er bedre som stationær højtaler i stuen end som transportabel højtaler til at tage med på farten på grund af vægten og det lidt kantede design.

Windows365.dk anbefaler derfor købet af dette produkt.

Hvad mener vi om designet?

Vi tror, at designet på Beosound Level godt kan komme til at dele vandene i de små danske hjem. Konen elsker det måske, hvor manden ikke kan fordrage det. Designet er markant, og fronten af trælameller minder en hel del om en gammeldags kølergrill på en bil. Vi kan rigtig godt lide retro-designet, hvor der er blevet plads til brugen af træ igen, da fronten er fremstillet i træ og siderne er fremstillet i farvet aluminium.

Hvad mener vi om lyden?

Besound Level er et rigtig godt og velspillende lydprodukt, hvor der er en fin sammenhæng mellem kvaliteten på lyden og prisen på selve højtaleren. Højtaleren har indbygget gyro, så den kan selv finde ud af, om den står på bordet eller hænger på væggen. Det er muligt at koble to højtalere sammen for at opnå stereoeffekt. Vi er især imponerende over måden, som B&O har arbejdet med baseffekten, hvor højtaleren bruger vibrationer fra bord og væg til at skabe den optimale bas-effekt.

Hvad mener vi om batteritiden?

Beosound Level er som sagt en trådløs højtaler, der på papiret kan bør kunne holde strøm i op til 16 timer, men ved normalt brug skal du forvente en brugstid op omkring 8 timer på en opladning af højtaleren. En batteritid på omkring 8 timer ved normalt brug, gør ikke denne trådløse højtaler fra B&O til den højtaler med den længste batteriydelse på markeder - den placerer sig vel midt i mellem i feltet, med en efter vores mening godkendt spilletid på en enkelt opladning af batteriet. Hvis du ønsker at Beosound Level højtaleren skal hænges op på væggen, så er det muligt at væghænge den på selve opladeren, så skal du ikke spekulere på at løbe tør for mens du afspiller din playliste på Spotify. 

Hvad mener vi om prisen?

Vi synes prisen på Besound Level fra Bang & Olufsen er absolut godkendt, da der er en fin sammenhæng mellem kvaliteten, lydegenskaber og prisen på den trådløse højtaler. For mange dansker kan den måske godt blive for dyr i tider med energikrise og generelt stigende inflation.