Bærbar med grønt aftryk bygget af miljøvenlige materialer og med en stærk batterilevetid til en ganske fornuftig pris.

Acer Aspire Vero 14 er en bærbar computer, som er lavet af en række materialer, hvor rigtig mange af dem er genbrugt. Fra unboxing-oplevelsen til selve den bærbare computer er der tale om en PC lavet med miljøet i tankerne.

Selvom Acer fokuserer meget på og fremhæver de miljøvenlige egenskaber ved denne bærbart, så er der stadigvæk tale om en særdeles kompetent bærbar computer.

Plusser:

  • Miljøvenligt design
  • Flot ydeevne
  • Stærk batterilevetid
  • Hurtig og præcis fingeraftrykslæser
  • Fornuftig prissætning

Minusser:

  • Underdimensioneret lyd
  • RAM kan ikke udvides

Acer Aspire Vero 14 og det miljøvenlige aftryk

Aspire Vero 14 er fremstillet med PCR-plast – genudvundet plast, der er blevet genbrugt og genanvendt til at hjælpe med at mindske spild på global plan. Den indbyggede touchpad er lavet af plast, som ellers ville have havnet i havet, og når det kommer til brugen af PCR i top- og bunddæksel, skærmramme og betjeningsoverflade, så er det benyttet 30 % PCR-materialer. I fremstillingen af tasterne på Aspire Vero 14 fra Acer er der brugt 50% PCR-materialer.

Generelt omring Acer Apire Vero 14

Selvom det ikke er muligt at opgradere Aspire Vero 14, så er der tale om en særdeles kraftfuld bærbar med imponerende batterilevetid kombineret med et flot og lækkert design til en pris, der er til at betale omkring 6.500 danske kroner 

Specifikationer for Acer Aspire Vero 14 

Acer Aspire Vero er udstyret med en Intel Core i7-1255U og på grafiksiden med Iris Xe Graphics, der spiller den 14 tommer skræm op med fuld-HD. Hukommelsen er på 16 GB LPDDR4x RAM og med hensyn til harddisken, så er der tale 1 TB-SSD M.2 NVMe PCIe. Endelig er styresystemet Windows 11 Home.