En MacBook er en utrolig fed og lækker maskine, og den er efter vores mening et godt bud på en bærbar til studerende.

Står du overfor at skulle købe en ny studie- eller skolecomputer, hvorfor så ikke gå efter det bedste i første omgang og vælge en bærbar fra Apple. En stilfuld letvægter som MacBook Air eller den kraftfulde MacBook Pro.

Grund nr. 1: Kvalitet og design på første klasse

Apple er ekspert i at bygge lækre, flotte og lette bærbare computere, hvor ordet plastik ikke findes. Der benyttes premium materialer som aluminium, der giver en vaskeægte luksusfornemmelse og et stilfuldt udseende på computeren. Byggekvaliteten er ensartet og altid i top til gavn for brugeren. De misundelige blikke, som du vil blive mødt med i klasselokalet, er en del af det at være MacBook-ejer, så det kan du lige så godt vænne dig til.

Grund nr. 2: En vaskeægte bærbar supersprinter

Apple er en sand mester i at presse ydelse og rå kraft ud af sin MacBook-serie. Det er derfor ikke nogen overraskelse, at MacBooks outperformer de fleste Windows-bærbare på markedet, når det kommer til ydelsen.

Grund nr. 3: Brugeroplevelsen er i en klasse for sig

Brugeroplevelsen omhandler selve styresystemet med macOS, som er et af de mest enkle, flotte og mest intuitive computersystemer i verden. Du er samtidig garanteret løbende opdateringer af din Mac-computer ganske automatisk og uden omkostninger for dig.

Grund nr. 4: Den mest sikre computer i verden

Det er et faktum, at Apple-computere har langt færre sikkerhedsproblemer end Windows-computere. Derfor kan en MacBook alligevel godt blive udsat for Malware og virusangreb fra tid til anden - selvom det dog er sjældent. Så selvom du kan spørge dig selv, om antivirus er nødvendigt til din Mac, anbefaler vi dog altid, at du supplere op med et godt antivirusprogram til Mac-computeren.

Grund nr. 5: Retina-skærmen leverer høj skærmkvalitet

Skærmen er ganske enkelt bedre på en MacBook, så er det sagt! Retina-teknologien har gjort Apple førende indenfor skærme til bærbare computere med et billede, der er knivskarpt med høj opløsning og med et minimum af genskin for brugeren.

Grund nr. 6: Gnidningsløs integration med andre Apple-produkter

En MacBook byder på en gnidningsløs og enkel integration med iOS-enheder som iPhone, iPad, Apple TV og andre Apple-computere. Har du først prøvet sammensmeltningen af enhederne - så er der ingen vej tilbage, da du uvilkårligt vil købe endnu flere Apple-enheder til dig selv og dit hjem. 

Grund nr. 7: Byder på de bedste apps og programmer

MacBook-serien er udstyret med en velassorteret programbutik/App Store med et godt og solidt udvalg af programmer, som kan klare de fleste opgaver for brugeren. Er programmerne ikke allerede installeret på computeren fra fabrikken, så kan brugeren selv hente tusindvis af gratis og nyttige apps og programmer i den tilhørende App Store.

Grund nr. 8: Udvalget af MacBook-modeller er overskueligt

Less is more! Sådan er det også, når du skal vælge en MacBook, hvor Apple tager stikket hjem på et enkelt og minimalistisk model-setup med MacBook Air og MacBook Pro. Det er overskueligt og til at forholde sig til, og det er let at finde den bærbar, som passer dit behov.

Grund nr. 9: Apple har den bedste kundesupport

Apple yder en rigtig velfungerende kundesupport, når der ringes og mailes spørgsmål ind fra brugerne. Det er let at forstå svarene, og Apples supportside er den bedste på markedet. De fleste Apple-produkter, også MacBook, byder på 90 dages gratis telefonsupport til ejerne.

Grund nr. 10: MacBook-ejere er de mest tilfredse

MacBook-ejere har den højeste kundetilfredshed og topper gang på gang undersøgelserne som de mest tilfredse computerbrugere. De er tilfredse, da computerne fra Apple er pålidelige og sjældent bliver ramt af virus eller går i sort. Skulle uheldet være ude, så byder Apple på den bedste computersupport på markedet.