Vi giver dig her 10 grunde til, hvorfor du seriøst bør overveje at investere i den lille ny MacBook Pro fra 2022

Er du på udkig efter en ny arbejdshest til kontoret og på farten, så er den nye MacBook Pro (M2) årgang 2022 mere end blot et par seriøse overvejelser værd.

Der er tale om en hypermobil bærbar fra Apple med en fremragende skærm kombineret med både power og ultralang batteriydelse.

Grund nr. 1 - 100% støjfri

Den nye MacBook Pro er den mest lydløse MacBook til dato. Her finder du hverken støjende blæser, mekanisk harddisk eller andet, der kan forstyrre din arbejdsro.

Grund nr. 2 - enkel ledningsløsning

Glem alt som at rode med kabler og ledningskaos, den nye MacBook Pro (M2, 2022) bruger en hurtig USB-C-strømforsyning på hele 67 W.

Grund nr. 3 - enkel opladning

Nu er den nye MacBook Pro har sine fordele med en enkelt USB-C port til opladning. Det er eksempelvis uhyre enkelt at lade den op, når du er på farten, hvis du har en Powerbank i tasken. Den lille MacBook Pro arbejder nemlig også sammen med mindre Powerbanks, så det behøver ikke at flyde ret meget i tasken.

Grund nr. 4 - suveræn eksport af 4K-video

Med Final Cut Pro X er det hurtigt at eksportere 4K-video med den nye MacBook Pro, som er udstyret med en højtydende Apple M2 chip processor.

Grund nr. 5 - let og mobil bærbar

Den nye MacBook Pro er bygget til at blive transporteret rundt på grund af de beskedne dimensioner kombineret med den lave vægt på 1,4 kilo. Den er faktisk så let og tynd, at du kan holde maskinen i en hånd - mens du skriver med den anden.

Grund nr. 6 - lækkert design og fremragende byggekvalitet

Den nye MacBook Pro med Retina-skærm fra 2022 byder med en utrolig god byggekvalitet, der viser, hvad Apple kan, når de designer bærbare computere. Samtidigt er den lille MacBook designet, så vi kan høre englene synge - designet er bare ekstremt lækkert med det fuldendte alu-kabinet. Her finder du ikke grim sort plastik som ved flere Windows computere. 

Grund nr. 7 - lydoplevelsen er i top

Den lille MacBook Pro snyder faktisk ved første øjekast. Når du kigger på, hvor lille denne Apple maskine er, så forledes du straks til at tro, at de indbyggede højtalere er ekstremt ringe med en metallisk lydoplevelse. Ingen bliver ens tanker gjort til skamme - lyden gennem højtalerne i den nye MacBook Pro er faktisk super god. Den byder på stereohøjttalere med stort dynamisk område samt bred stereolyd. Detaljerigdommen i lyden er faktisk helt utrolig, og det er faktisk imponerende, hvad Apple har præsteret lydmæssigt med den lille MacBook via de indbyggede højtalere.

Grund nr. 8 - hurtig som en sprinter

Hurtighed er mange ting, når det kommer til computere. Er de mange RAM, der gør udslaget. Eller er det harddisktypen. Eller er det processortypen eller måske den indbyggede grafikprocessor. I tilfældet med den nye MacBook Pro så er det faktisk en kombination af det hele. Kombinationen af op til 24 GB ram, lynhurtig Apple M2-processor, en fremragende SSD-harddisk og OS X styresystemet er med til at gøre denne MacBook til en lynhurtig sprinter, der uden tøven vil kunne klare langt de fleste opgaver i overlegen stil.

Grund nr. 9 - Retina-skærmen

Farverne, lysstyrken og detaljerigdommen på den lækre Retina-skærm er efter vores mening det absolut bedste ved Apples MacBooks. Der er tale om en smuk skærm set fra et teknisk perspektiv - men også set gennem en brugers briller. MacBook-skærmen er genial at redigere billeder og video på i 4K-kvalitet. IPS-panelet giver dig samtidig mulighed for at nyde skærmens ekstra brede betragtningsvinkel.

Grund nr. 10 - lang batterilevetid

Den samlede batteritid på en enkelt opladning ender for MacBook Pro (M2, 2022) på den rigtig side af 20 timer. Det er intet mindre end imponerende efter vores mening. Specielt set i kombination med, at den er så hurtig at lade op igen.