Earth from Another Suner et rum MMO-slash-FPS-spil til PC, der bedst kan beskrives som en mellemting mellem Halo og Starfield.

Earth From Another Sun er et science fiction action-orienteret strategi-rollespil med en stadigt voksende galakse med unikke steder at udforske.

Spillet er under udvikling i Multiverse-studiet, og du kan se den en demo af spillet her på YouTube via dette direkte link.

Earth from Another Sun byder på spændende gameplay

Udforsk galaksen, opret og udvid dit imperium, opbyg dit handelsnetværk, kæmp sammen med de hære, du kommanderer, og erobre galaksen. Man kan være pirat, hvilket naturligvis er vejen frem, eller vælge at være en god rumkaptajn og forsvare civilisationen, som vi kender den. Når du hersker over alt, skal du ombygge galaksen, som det passer dig. Ja, her har du faktisk det spændende gameplay i en nøddeskal. 

Sådan spiller du en gratis demo af Earth from Another Sun til PC

Earth from Another Sun er allerede nu tilgængelig med gratis demo-udgave på Steam, som du kan downloade til Windows via dette direkte link.

Derudover vil der være en helt ny demo tilgængelig, som en del af Steam Next Fest i løbet af 3.-10. oktober, som kommer med forskellige kosmetiske bonusser for at prøve det.

Mere til historien

Jungletrommerne vil vide, at helt op til 1.000 deltagere vil kunne deltage i en online konflikt i Earth from Another Sun-spillet.