Foxhole er et MMO-spil, hvor spillerne former resultatet af en vedvarende online krig gennem logistik, basebygning, rekognoscering og kamp.

Vi starter lige i det elementære, hvis du endnu ikke er bekendt med begrebet MMO-spil, med en forklaring på, hvad MMO egentlig dækker over.

Betegnelsen MMO (Massively multiplayer online game) står for massivt multiplayer online spil, et computerspil, der kan spilles af mange mennesker på samme tid

Hvad er Foxhole 1.0?

Foxhole 1.0 er et massivt multiplayer-spil, hvor tusindvis af spillere former resultatet af en vedvarende online krig. Hver enkelt soldat er en spiller, der bidrager til krigsindsatsen gennem logistik, basebygning, rekognoscering, kamp og meget mere.

Hvordan er spillerperspektivet i Foxhole 1.0?

Foxhole 1.0 arbejder med et top-down perspektiv, som vi kender der fra populære online spil til PC som World of Tanks.

Hvordan er gameplayet i Foxhole 1.0?

Spilleren starter i en bootcamp, hvor man lærer hvordan tingene fungerer på et ganske grundlæggende plan herunder af bevægelse, kamp og fabriksarbejde.

Der findes ikke en officiel kommandostruktur eller klassesystem i spillet, der dikterer, hvem der kan gøre hvad, og du ranker op ved at modtage comendations for dine bedrifter.

Spilleren stater med at vandre rundt et map, hvor det er muligt at blive sat i arbejde med alt indenfor konstruktion af våben, infrastruktur som broer, combat missioner, vagttjeneste ved en bro og lign.

Foxhole er opdelt i to hold, hvor spillere fra begge hold atlså har mulighed for at bygge, skyde, køre og eksplodere titusinder af objekter på en enkelt server med minimale afbrydelser placeret hos spiludvikleren Siege Camp, som er et lille Toronto-baseret studie.

Ventetid og afbrydelser i Foxhole 1.0?

Lige nu er der cirka et dagligt gennemsnit på 1.500 spillere på en enkelt server, og med udgivelsen er version 1.0 af Foxhole, bliver der måske behov for udvidelse med endnu en server for at få spillet til at glide fornuftigt. Men, lige nu kører det rigtig godt med de omkring et dagligt gennemsnit på 1.500 spillere på en enkelt server, hvor der ikke klages fra spillerne på Steam over lange ventetider eller udfald.

Sådan kommer du i gang med Foxhole 1.0!

Den hurtigste og mest enkle metode til at komme i gang med at spille Foxhole 1.0, er at oprette en konto på spiltjenesten Steam, og købe en kopi af spillet der. Foxhole 1.0 kan lige nu købes til omkring 140 danske kroner på Steam.