The Sims 4 bliver gratis den 18. oktober til Xbox og PC, og nuværende spillere modtager som kompensation Desert Luxe-pakken gratis.

EA har annonceret, at deres populære sociale simulator The Sims 4 vil blive gratis at spille den 18. oktober 2022.

The Sims 4, der oprindeligt blev udgivet i 2014, er blevet spillet af mere end 30 millioner spillere verden, så der er tale om et særdeles populært spil.

Sims 4 har tidligere været udbudt i den prøveversion med en timelimit på 1 time, så potentielle spillere kunne snuse til den sociale simulator, inden de købte spillet.

Hvorfor bliver Sims 4 gratis?

EA har valgt at gøre pillet gratis, da spiludvikleren ønsker at ændre spillets betalingsmodel, så spillerne er mere tilbøjelige til at engagere sig i de mange DLC-muligheder, der er tilgængelige for spillet, der for indeværende omfatter tæt 60 forskellige udvidelser, sæt og indholdspakker tilgængelige til The Sims 4.

Vil gratis Sims 4 modtage opdateringer i fremtiden?

Spillet vil fortsat modtage opdateringer herunder også yderligere indholds- og udvidelsespakker, så der er altså ikke tale om, at Sims 4 skal sendes på pension, selvom der overgås til en gratis model.

Hvad med dem som allerede har betalt for Sims 4?

Fra den 14. september til den 17. oktober modtager spillere, der har købt The Sims 4, Desert Luxe-sættet i gave nok først og fremmest som en kompensation for, at spillet nu bliver gratis for alle andre fra den 18. oktober 2022. Se her hvordan du snyder dig til flere simoleoner i Sims 4 på din PC, så du kan købe alt som hjertet begærer i det populære spil.

Hvilke krav stiller gratis Sims 4 til min computer?

For at komme i gang med gratis Sims 4 skal din computer opfylde følgende system krav for at spillede kører bedst, så her er de anbefalede systemkrav fra EA;

  • OPERATIVSYSTEM: 64-bit-version af Windows 7, 8, 8.1 eller 10.
  • PROCESSOR: Intel core i5 eller hurtigere, AMD Athlon X4.
  • GRAFIKKORT: NVIDIA GTX 650 eller bedre.
  • HUKOMMELSE: 4 GB RAM.
  • HARDDISK: 18 GB ledig harddiskplads.

Hvordan kommer jeg i gang med gratis Sims 4?

Her er det direkte link til Sims 4 via EA´s hjemmeside, hvor du fra den 18. oktober kan hente og installere spillet på din Windows-PC.

Mere til historien

The Sims 4 er et socialt simuleringsspil fra 2014 udviklet af Maxis og udgivet af Electronic Arts. Det er den fjerde store titel i The Sims-serien og er efterfølgeren til The Sims 3.