Mange iPad-brugere klager over dårligere batteriydelse efter iOS-opdatering. Vi giver dig et tip til, hvordan du får strømmen tilbage på din iPad.

Når du har en iPad eller iPhone, skal softwaren fra tid til anden opdateres. Men nogle gange medfører en opdatering til en nyere version af iOS utilsigtede virkninger. Mange ejere af iPhones og iPads har gennem tiden klaget deres nød over en oplevelse af markant nedsat batteritid på deres enhed efter en sådan opdatering.

 Over tiden må man som ejer af en mobil eller tablet acceptere, at batteritiden automatisk bliver ringere efter mange timers brug og adskillige opladninger.

Et gammelt batteri på tre år yder simpelthen ikke det samme som et helt nyt batteri, hvilket bare er et faktum, som vi må forholde os til. Men der er heldigvis noget du selv kan gøre, for at forbedre batteritiden på din iPad. 

Vi vil herunder vise dig Apples smarte funktion til at spare på batteriet. Du kan både bruge dette tip til din iPad, iPhone og iPod.

Sådan virker den Energibesparende funktion

Den Energibesparende funktion reducerer mængden af strøm, som din iPad skal bruge, når batteriet er ved at være lavt, da den deaktiverer en masse batterislugende apps og funktioner som eksempelvis: 

  • Hentning af e-mail
  • "Hej Siri"
  • Opdatering af apps i baggrunden
  • Automatiske overførsler
  • Nogle visuelle effekter
  • Automatisk lås (som standard 30 sekunder) 

Du kan dog også med fordel benytte funktionen, selvom din iPad er fuldt ladet op, da den derved vil holde batteri meget længere. 

Sådan aktiverer du den Energibesparende funktion

Hvis du vil slå den Energibesparende funktion til på din iPad skal du gøre følgende:

  • Gå til indstillinger > Batteri > Slå skyderen til højre på Energibesparende funktion 

Når Energibesparende funktion er slået til, bliver batteriet orange på statuslinien på din iOS-enhed, så er du sikker på, at sparefunktionen er aktiveret.