Den nye SUV udstyret med computerkraft fra NVIDIA og teknologi fra Zenseact, Luminar og Smart Eye, præsenteres i København den 12/10.

Polestar, med Volvo i ryggen, er nu klar til at præsentere sin første SUV-elbil, der er bygget på teknologi, udviklet af og delt med Volvo Cars, herunder en lang liste af avancerede sikkerhedssystemer.

Rækkevidde på Polestar 3

Når Polestar 3 lanceres bliver det med et stort batteri på 380 kW og et drejningsmoment på 910 Nm, som giver en forventet rækkevidde på op til 600 kilometer (WLTP), hvor vi tidligere har berettet om en kommende elbil fra et andet mærke, der klarer 1.000 km på en opladning.

Tæt integration med Apple CarPlay

Elbilen vil være en af de første, med Apples nye dybt integrerede Apple CarPlay-løsning, der byder på en lang række nye funktioner som muligheden for at styre en lang række af bilens funktioner.

Sådan bliver prisen på Polestar 3

Den forventede pris på Polestar 3 i Danmark bliver mellem 550.000 og 819.000 kroner.

Mere til historien

Valget på Danmark, til verdenspremieren på Polestar 3, skyldes blandt andet, at Danmark er det land, hvor Polestar har sin højeste markedsandel – Polestar 2 er den femte-mest solgte elbil i år herhjemme.