Ny gratis musikstreamingtjeneste åbner i Danmark og den hedder ONEBas.com, og tilbyder gratis musik og musikvideoer uden reklamer.

Den nye og gratis musikstreamingtjeneste, ONEBas.com, er nu kommet til Danmark og resten af Norden, hvor den tilbyder brugerne gratis musik og musikvideoer

Du kan som bruger, som udgangspunkt lytte til musik og se musikvideoer ganske gratis, men hvis du ønsker at downloade et musikalbum til din enhed, så koster det som udgangspunkt 1 dollars, hvor 70 cent eller procent, om du vil, ubeskåret skulle gå direkte kunstneren.

Browserbaseret musikstreamingtjeneste

ONEBas.com er noget så atypisk som en browserbaseret gratis musikstreamingtjeneste, hvor der ikke findes apps til hverken iOS, Android eller Windows. For at bruge musiktjenesten kræver det altså en internetforbindelse og en browser, så er du også kørende.

Musikken tager udgangspunkt i en søgemaskine

I sin selve kerne er er ONEBas.com i alt sin enkelthed baseret på en søgemaskine, der er kombineret med en digital musiktjeneste. Tjenesten har altså indtil videre igen albums eller musikvideoer gemt i sine egne databaser, da den henter musik fra nettet og gemmer den i hukommelsen.

Gratis musikstreamingtjeneste med enkel brugergrænseflade

Brugergrænsefladen i ONEBas.com er uhyre enkel, hvor der er de funktioner, som du skal bruge, og hverken mere eller mindre,, og så er de tilmed lette at finde og benytte. Brugeren kan lytte til musik, men får mest ud af musiktjenesten ved at oprette en gratis medlemsprofil. Brugerfladen består af en oversigt med de mest populære musikalbums lige nu. Dertil kommer inddeling i genrer, populære tracks og nye udgivelser, og under "Your Music" kan brugeren finde sine sange, albums, artister og en oversigt over afspilningshistorikken samt en musiksøgefunktion. Ellers finder vi i bunden af musikhjemmesiden en lille afspilningsmaskine, som nok bliver det mest benyttede værktøj for de fleste brugere af tjenesten.

Kom i gang med ONEBas.com

Det er lige ud af landevejen at komme i gang med ONEBas.com, da du blot skal besøge dette link til ONEbas.com-hjemmesiden, hvorefter du sådan set er klar til at lytte til musik på den nye gratis musiktjeneste i Danmark. Der altså ikke de store ben i at benytte musiktjenesen, men vi anbefaler, at du opretter en gratis medlemsprofil, som vi kender det fra Spotify, for at få mest muligt ud af ONEBas.com, hvor du heller ikke bliver mødt af reklamer.