Oplever du, at din iPhone ikke har alle de nye funktioner, som iOS 16 indeholder, så har det en ganske naturlig forklaring.

Apples iOS 16 er ude nu, og du kan downloade den lige nu, hvis du har en kompatibel iPhone.

Selvom din iPhone Desværre er i stand til at køre iOS 16, betyder det ikke nøvendigvis, at den får alle de seje nye funktioner, så du kan faktisk derfor godt opleve, Din iPhone mangler muligvis nogle af de mange nye iOS 16-funktioner.

Afhængigt af din iPhones alder og processor mangler din iOS16-softwareopdatering muligvis nogle af de nye indstillinger og funktioner, som andre nyder godt af på iOS 16. 

Årsagen er faktisk ganske simpel, nemlig at Apple vurderer, at da din iPhone kan være for "gammel" til at få alle de nye iOS 16-funktioner og det begynder typisk fra iPhone 8 og opefter, hvor vi tidligere har lavet en 24.timers test af iOS 16 på iPhone 8.

Hvad gør du, hvis din iPhone mangler nogle iOS 16-funktioner?

Du kan vælge at bide i det sure æble og købe en ny iPhone 12 og opefter, hvis du vil være sikker på, at du får alle de nye funktioner og indstillinger i iOS 16. Inden du smider pengene efter en ny iPhone, så kan du lige smutte en tur forbi Elgiganten og prøve en ny iPhone med iOS 16 installeret for at se, om du ikke kan leve uden de nye funktioner. Er du ikke interesseret alle de nye funktioner i iOS 16 men er godt tilfreds med en nedskaleret installation, så kan du blot beholde din "gamle" iPhone i nogen flere år, hvis den da kører, som den skal.