Se her hvordan du snyder dig til flere simoleoner i Sims 4 på din PC, så du kan købe alt som hjertet begærer i det populære spil.

The Sims 4 bliver gratis den 18. oktober til Xbox og PC, så der kommer nok rigtig mange ny spillere til, så kan det være rart at vide, hvordan man kan tjene lidt mønt på den lette måde.

Der er ingen grund til at få røde ører, fordi du bruger eller overvejer at bruge snydekoder, da snyd er en stor del af spillet. Det er let at gøre og, og vi viser dig her vores absolutte yndlingssnydekode i Sims 4.

Hvordan indtaster man snydekoder i The Sims 4?

For at kunne bruge snydekoder i The Sims 4 skal du først åbne kommandokonsollen ved at trykke på CTRL + SHIFT + C på din PC, mens du er i spillet. Det åbner for snydekodevinduet, hvor du kan indtaste snydekoder. Husk at trykke på Enter, når du har er færdig med at indtaste en snydekode i spillet.

Hvordan snyder man sig til flere simoleoner?

For at snyd med penge i The Sims 4, så skal du bruge disse snydekoder:

  • Du kan få 1.000 simoleoner ved at skrive "rosebud" eller "kaching”
  • Når du skriver “motherlode”, får du 50.000 simoleoner

Hvem kan dog sige nej tak til gratis penge, som du kan bruge til at forsøde tilværelsen for dig selv og din Avatar i Sims 4.

The Sims 4-Snydekoder

Har du fået blod på tanden og vil gerne have flere nyttige snydekoder til Sims 4, skal du besøge dette direkte link til EA.com.