Har du en brugt iPad, som trænger til at blive udskiftet? Du kan tjene gode penge, ved at sælge din gamle iPad, som helt sikkert er penge værd.

Hvor meget du kan sælge din gamle iPad for afhænger både af stand, årgang, model og popularitet, og der er stor forskel på hvilken salgspris, du kan opnå, om det er en iPad Mini, en iPad Pro eller en iPad Air, som du gerne vil sælge.

Heldigvis er Apples produkter generelt lette at omsætte til klingende mønt på grund af den store popularitet - det gør sig også gældende for iPads, og det drejer sig jo altid om at få den bedste pris for din brugte iPad, og her kigger vi på, hvad din gamle iPad er værd.

Standen på din brugte iPad

Hvis du har været god ved din iPad, så den fremstår i en pæn stand, der modsvarer kilometerne på tælleren, så kan du få en bedre pris og dermed flere penge for din brugte iPad. Har din gamle iPad derimod nogle fysiske og/eller systemmæssige defekter eller fejl, som går ud over brugen af enheden, så skal du ikke forvente at få ret meget for den, når du sælger den. 

Modeltype og årgang på din brugte iPad

Når vi skriver modeltype, så mener vi ikke om, der er tale om en iPad Air eller en iPad Pro. Det vi mener er selve modeltypen. Altså hvor stor en lagerplads har den pågældende iPad, hvor stor er hukommelsen, hvor hurtig er processoren, hvor mange tommer er skærmen, og er den med eller uden 3G/4G/5G. I korte træk, så jo bedre, hurtigere og nyere en iPad, som du har, jo flere penge kan du også forlange for den ved en handel. 

Hvor populær er din brugte iPad

Nu er vi så kommet til noget af det, som virkelig kan betyde penge i kassen. Hvor populær din gamle iPad er, har nemlig afgørende betydning for, hvor meget du kan få for den. Der er stor forskel på, om du har en iPad Mini eller en iPad Air, som du ønsker at sælge. Ligeledes er der rigtig stor forskel på populariteten af en iPad Air 1 eller en iPad Air 2022.

Hvad kan du få for din brugte iPad

Hvad du kan få for din gamle iPad afhænger som tidligere nævnt af standen, populariteten, modeltypen samt årgangen. Hvis du gerne vil vide, hvad du cirka kan sælge din brugte iPad til, så kan det være en god idé at tjekke priserne på nye udgaver på PricerRunner og gamle udgaver på DBA. På den måde kan du få et fingerpeg om. hvor mange penge du kan få i kassen for din tablet. 

Et godt tip er at fastsætte prisen på din brugte iPad realistisk, så er du næsten garanteret et hurtigt salg. Sætter du prisen for højt, så risikerer du, at salgsannoncen med din iPad får liggepest. Når du så sænker prisen, så begynder de interesserede købere at overveje, om der mon er noget galt med din gamle iPad, siden den har så lang liggetid. Så kan du risikere at få mindre for den - end hvis du havde sat salgsprisen realistisk til at begynde med.