Den nye smarte oplukker fra Heineken slukker din computer, når du åbner en kold øl, så du ikke er i tvivl om, at nu er det fyraften.

Hvor tit har du ikke holdt fyraften og skal nyde en kold øl. hvor du selv eller en af kollegerne stadigvæk sidder og fingererer ved computeren til trods trods for, at det er fyraften. En situation som de fleste af os nok kan nikke genkendende til.

Heineken kommer os nu i møde med en hjælpende hånd i form af den intelligente Bluetooth-oplukker "The Closer.", som automatisk lukker brugerens computer, når der knappes en øl op.

Sådan fungerer "The Closer" i praksis

The Closer er en high-tech oplukker, der sender din computer i dvaletilstand, når du åbner en Heineken med oplukkeren, og enheden kobles sammen med din computer via Bluetooth.

Sådan får du fingrene i "The Closer"

Deltag i lodtrækningen om "The Closer" fredag den 7. oktober på www.heineken.com/dk/da/thecloser, og konkurrencen løber kun i én time mellem klokken 12.00 og 13.00, så du skal være hurtig på tasterne for at være med i lodtrækningen omkring et eksemplar af  Heineken Bluetooth-oplukkeren.