Nok mere sjov end nyttig, men hvem havde lige set det komme, at nogen ville bygge en Minecraft-computer i Minecraft, der er funktionel.

Chungus 2 er en virtuel computer, der oprindelig blev "bygget" i Minecrafts lukkede miljø til at spille små spil som Snake på en 32×32 skærm. 

Minecraft-bygherren Sammyuri og dennes team har udvidet projektet således, at den virtuelle computer nu også er kraftig nok til at spille Minecraft.

8-bit computer skabt i Minecraft

8-bit computeren er lavet af komplekse blokke i Minecraft som fakler, repeatere, stempler, håndtag og vigtigst af alt "rødstenstøv", der fungerer som en elektrisk leder. Herefter har teamet brugt hele 7 måneder på at udvide det eksisterende 8-bit 1,0-hertz-design og tilføje otte kilobyte hukommelse, 256 byte RAM, en fuld GPU og seks kilobyte videohukommelse på et dedikeret "grafikkort". Afsluttet med en udvidelse af skærmen til 96×96 samt  hardwareacceleratorer og et nyt controllerdesign.

Se video med Minecraft-computeren bygget Minecraft

Chungus 2 er altså en fuldt fungerende PC bygget inde i Minecrafts, så du kan spille Minecraft, mens du spiller Minecraft, og du kan se en video hvordan det ser ud via dette link til PCGamer.