Nu kan du også bruge dine Joy-Cons fra din Nintendo Switch, når du vil spille på din iPhone.

Det er ikke en ny ting, at Apple tillader at tredje parts controllere kan kobles til deres produkter. De har nemlig tidligere givet grøn lys til at både PS5 Sony DualSense controllere og Xbox Core Controllere kan bruges sammen med iPhone eller iPad. 

Med software opdateringen til iOS 16 har du nu også mulighed for at bruge dine Joy-Con controllere fra din Nintendo Switch på din iPhone eller iPad. 

Par din iPhone med Joy-Cons

Inden du kan gå i gang med at spille med dine Joy-Con controllere på din iPhone skal du forbinde disse. Det gør du ved at trykke på den lille sorte parring knap på den ene Joy-Con indtil den starter med at blinke. Nu er din controller klar til at blive parret med en ny enhed, som i dette tilfælde er din iPhone. Gå ind i Indstillinger på din iPhone, vælg Bluetooth og derefter Joy-Con på listen over muligheder. Gentag forløbet med den anden controller.

Klar til spil

Når du har fået begge Joy-Cons forbundet med din iPhone eller iPad er du klar til at spille. Nu behøver du ikke længere navigere rundt på skærmen, når du skal spille på din iPhone. Du kan i stedet vælge at sætte iPhonen foran dig som en ekstern skærm og bruge dine controllere. Du får et mere komfortabelt og flydende spil, når du vælger at bruge controllere. Du kan både bruge dem når du vil spille eksempelvis mobilspil via Apple Arcade, Minecraft eller Call of Duty.