I sin 12. generation giver LG Gram 17 bedre ydeevne, flere premium-funktioner og en længere batterilevetid til trods for den store skærm.

LG gram 17 (2022) er en solid dog let bærbar med 17 tommer skræm, der er velegnet til studie- og skolearbejde, der stiller krav om en stor og lysstærk skærm med en god opløsning.

17 tommer er velegnet til studie

En højtydende bærbar med 17 tommer skærm er velegnet som skolecomputer til uddannelser, hvor der arbejdes med grafik, billedbehandling og videoredigering, da det større skærmareal give mange flere fleksible muligheder på grund af størrelsen.

Lang batteriydelse og lille vægt er en fordel

LG Gram 17 er en stor computer som til trods for sine dimensioner kan prale af en batteritid på helt op til 17.5 timer, som er en fordel, da det er en fordel for den studerende, som flere perioder om dagen måske er langt væk fra opladningsmuligheder. En anden positiv feature ved denne studiebærbar fra LG er den utrolige lille vægt, der gør at den ikke vejer meget at have med rundt i tasken frem og tilbage fra skolen.

Bundsolid ydelse til de krævende skoleopgaver

Solid ydeevne fra den indbyggede 12. generations Intel EVO CPU er med til at sikre tilstrækkelige med kræfter til selv de mest krævende skoleopgaver. Kombineret med 16GB hukommelse og en højtydende 1000GB SSD, så har du noget nær den perfekte maskine til studiet, da der så absolut ikke mangler kræfter. 

Windows 11 Pro giver ekstra muligheder for brugeren

En skole- eller arbejdscomputer med Windows 11 Pro giver en række ekstra muligheder for brugeren og den evt. tilknyttede IT-administrator herunder ekstra sikkerhedsfunktioner og ekstra fleksible administrative muligheder.

Dyr - men ikke ubetalelig studie-Laptop

LG Gram 17 (2022) koster for ovennævnte konfiguration omkring 14.000,00 danske kroner incl. moms, hvilket kan virke dyrt, men du får så absolut også et kraftværk for pengene, der kan bruges både i skolen og til gaming.