Microsoft Sculpt Comfort Mouse er en ergonomisk mus designet til kontorbrug og andre generelle produktivitetsopgaver

Microsofts Sculpt Comfort er en donglefri trådløs Windows-mus, som leverer overlegen ergonomi til en bundpris, hvor du med stor sandsynlighed kommer til at øge din daglige produktivitet. 

Navigering i Windows er en leg med Microsoft Sculpt Comfort Bluetooth-musen, hvor du får frigjort USB-porte til andre formål, da du undgår den typiske USB-dongle.

Ergonomi og produktivitet går hånd i hånd

Formen på Microsoft Sculpt Comfort Mouse skråner opad og stiger forsigtigt tilbage mod din håndflade, så musen er stadigvæk behagelig at bruge efter flere timer. Venstre side har et lille indhak/platform, som tommelfingeren kan hvile på.

Det blå Windows-logo er både en universel genvejsknap og samtidig en berøringsfølsom touchpad, som registrerer swipes op og ned med fingeren. Windows-knappen kan programmeres af brugeren til at udføre forskellige gentagne rutine opgaver som at åbne Start-menuen, starte Cortana eller få adgang applikationer eller andre opgaver 

Musen er designet til højrehåndede brugere og for at udnytte alle funktionerne, Microsoft Sculpt Comfort Mouse  fungerer bedst med sammen Windows. Den trådløse mus fra Microsoft kan dog stadigvæk godt parres med Mac OS-, Android- og Chrome OS-enheder via Bluetooth, dog med begrænset funktionalitet.

Ergonomisk mus med et tiltalende prisskilt

Microsoft Sculpt Comfort Mouse har en udsalgspris på lige under 300,00 danske kroner incl. moms, hvilker efter vores mening er en yderst attraktiv prissætning.

Det mener vi om Microsoft Sculpt Comfort Mouse

Det bliver svært at finde en ergonomisk trådløs mus til kontorbrug, der byder på mere værdi for pengene. En kombination af praktiske genvejsknapper, et ergonomisk design og en yderst præcis sensor giver Microsoft Sculpt Bluetooth-musen til et oplagt valg for virksomheder og studerende.

Alternativer til Microsoft Sculpt Comfort Mouse

Et oplagt alternativ til Microsoft Sculpt Comfort Mouse er Logitech M570 trådløs mus, der også er en ergonomisk og produktiv trådløs mus til en fornuftig pris. Læs vores uddybende test af Logitech M570 trådløs musen her.