Snup en drink under parasollen og læs nogle spændende og gratis e-bøger fra Apple Books, som du kan hente gratis på iPhone, iPad, iPod og Mac.

Apple Books er stopfyldt med interessante titler på e-bøger og lydbøger, og for det ikke skal være løgn, så er flere af de danske og udenlandske bøger på tjenesten gratis, så du kan hente og læse dem kvit og frit på din Apple-enhed. 

Sådan virker Apple Books

At læse på en iPad, iPhone, iPod touch eller Mac er umiddelbart ligesom at læse en almindelig bog. Når du først prøver det, så vil du opdage, at du kan endnu mere. Du kan bladre ved at swipe med en finger på din iPhone og iPad eller swipe med to fingre på pegefeltet på din MacBook. Apple Books har flere millioner titler på bøger, og der kommer stadig flere til. Mange af dem er som tidligere nævnt ganske gratis. 

Sådan kommer du i gang med Apple Books

For at komme i gang med at bruge Apple Books, så skal du have en nyere iPhone, iPad, iPod touch, eller Mac, hvorefter du kan hente Apple Books-appen gratis i App Store.

Sådan finder du gratis bøger på Apple Books

Når det nu er de gratis e-bøger og lydbøger, som du gerne vil læse under parasollen, så skriver du bare "gratis" i søgefeltet i Apple Books-appen på din Apple-enhed. Herefter får du en liste med gratis titler, som du kan vælge imellem - blot skal du huske på, at det ikke er alle titlerne der er gratis, da nogle titler kun byder på et gratis uddrag.

De bedste funktioner i Apple Books

Her får du lige et overblik over de mest interessante muligheder i Apple Books:

  • Lyt til lydbøger
  • Visning af bøger på flere sprog
  • Visning af illustrerede bøger
  • Oplæsning af bøger
  • Interaktion med lærebøger
  • Hadicapvenlige funktioner
  • Børnesikring så der holdes styr på børn læser

Du kan læse meget mere om Apple Books på Apples hjemmeside.