Se her hvad du skal gøre før du sælger din gamle iPad på DBA, hvis du vi opnå den bedste pris.

Skal du have en ny iPad eller blot af med den gamle? Så kan du tjene gode penge på af sælge din gamle iPad og få lille tilskud til køb af en ny iPad, hvis du følger disse disse tips.

1. Få styr på brugtprisen på din iPad

Inden du sætter din gamle Apple-tablet til salg på DBA eller Gul og Gratis, så skal du lige have styr på brugtpriserne på din iPad-model. Du skal altså finde en realistisk pris, som din iPad kan sælges for, og som du selv er tilfreds med. Viser det sig, at du ikke kan få en ordentlig pris for din iPad, så kan du jo vælge at beholde den eller forære den til kæresten, ungerne eller et familiemedlem. Er din brugte iPad flot som en ny uden skrammer og ridser og med et velfungerende batteri, så vil du kunne forlange en højere pris - end hvis du sælger en ramponeret iPad. Den pris som du kan opnå for din gamle iPad har også noget at gøre med, om der er tale om en nyere og populær model, og om der stadigvæk er forhandlergaranti på den. Jo nyere en tablet-model, jo højere pris vil du kunne få for den.

2. Her kan du tjekke priserne på brugte iPads

Et godt sted at tjekke priserne på brugte iPads er DBA og Gul og Gratis, hvor du kan søge på lige netop din modeltype. Der findes også flere firmaer, som sælger brugte iPads som eksempelvis Greenmind. Her skal du være opmærksom på, at prisen er sat efter, at forhandleren yder to års reklamationsret. Så du kan som udgangspunkt derfor ikke regne med, at du vil kunne få den samme pris for din gamle iPad, hvis garantien er udløbet.

3. Sælg din iPad på det rigtige tidspunkt

Timing er alt, hvilket også gælder, når du skal sælge din gamle tablet, hvor det drejer sig om at time salget for at få den bedst mulige pris. Hvis du vil opnå en god pris for din iPad, så er det altid et godt tidspunkt at sælge inden den næste og nyeste iPad-model kommer på markedet. En ny iPad-model betyder altid faldende priser på de gamle udgaver.

4. Find original emballage og tilbehør

En salgsannonce, der udover den brugte iPad, også indeholder salgskassen, lader, og vejledning præsenterer sig langt bedre, end hvis du bare smider et billede af en ensom iPad på DBA. Du vil samtidig kunne opnå en bedre pris for din tablet på denne måde.

5. Find kvittering og garantibevis

Det er altid et stort plus, hvis du kan finde det originale købsbevis på din iPad, når den skal sælges - også selvom garantien er udløbet. Det giver køber tryghed.

6. Lav en god og fængende salgsannonce

En god iPad-salgsannonce er en forudsætning for et hurtigt salg og for at opnå en ordentlig pris. Salgsannoncen skal bestå af en god og beskrivende tekst, som er realistisk i forhold standen på din brugte iPad. Lad være med at skrive virker som ny, men displayet er revnet. Det er bare no go, da du jo ikke sælger reservedele - men en komplet og velfungerende iPad. Billederne i salgsannoncen har også stor betydning. Tag nogle flotte billeder af din tablet - gerne fra flere vinkler, så køberen kan danne sig et ordentligt indtryk af din brugte iPad. Gode billeder betyder alt, da vi mennesker primært er visuelt indstillede.