Shark Receptor H70 wireless Gaming headset er fremstillet i den bedste kvalitet med fokus på ergonomi, lyd og aktiv støjreduktion.


Har du brug for et sæt nye trådløse hovedtelefoner til Gaming, så bør du kigge på Shark Receptor H70 wireless gaming headset.

Hold omverdenen ude med aktiv støjreduktion

H70-WL har en mikrofon med støjreduktion, der kan trækkes tilbage ind i headsettet, og via den medfølgende software kan du aktivere ENC (Environmental Noise Cancelation), der sætter din stemme i fronten, hvis du opholder dig i larmende omgivelser.

God ergonomi og nem tilpasning

Størrelsen på dette trådløse Gaming headset fra SharkGaming kan justeres, så det passer perfekt til dig, og med en let vægt på kun 285 gram er det behageligt at have på i selv lange spilsessioner ad gangen.

Headset med lang batteritid

Der er i noget mere frustrerende at skulle stoppe sit spil for at oplade sit trådløse Gaming headset eller skulle et opladerkabel i, som er en irriterende ledning at have hængende, når der virkelig skal spilles igennem. Her leverer Shark Receptor H70 wireless Gaming headset virkelig varen med et batteri, der kan bruges ca. 15 timer pr. opladning på grund en kapacitet på hele 1200 mAh.

Krystalklar lydoplevelse i en klasse for sig

5,8 GHz trådløs forbindelse giver dig en perfekt lydkvalitet uden forsinkelse, og Virtual surround sound er med til at give en af de bedste lydoplevelser på markedet inden for trådløse Gaming headsets. Det er samtidig muligt at tilpas niveauet på bassen, mellemtonerne og diskanten med den tilhørende 10-bånds equalizer software.

Derfor skal du vælge SharkGaming trådløs Headset

Her er nogle af de mest oplagte grunde til at vælge et Gaming Headset fra danske SharkGaming:

  • Aktiv støjreduktion
  • Nem tilpasning
  • Lang batteritid
  • Stærk lydoplevelse