Shark Velocity M71 Trådløs Gaming Mus er til dig, der har behov for trådløs og kablet i én løsning til Gaming med høj præcision.

Trådløs og kablet i én løsning

Med aftagelig USB-ledning kan du både bruge Shark Velocity M71 Trådløs Gaming Musen, som kablet og trådløs, når du spiller på computeren.

Ergonomisk design

Ergonomi er også vigtig, når du skal vælge computer mus, og med sit særlige ergonomiske design samt soft-touch overflade er M71 enormt behagelig at holde om, og den ligger godt i hånden med sin kompakte pasform og mål.

Ekstrem hurtig Gaming mus

Den trådløse Gaming mus fra SharkGaming er både hurtig og præcis, hvor du med tilhørende software kan indstille DPI nøjagtigt, som du vil, helt op til 16.000 DPI, så du kan let finder den følsomhed, der passer bedst til dig.

M71-musen bruger PixArt PAW 3335-sensoren, der er kendt for sin præcision i trådløse mus, og som understøtter acceleration op til 40g - og det er rigtig meget, skulle vi lige hilse og sige.

50 timers Gaming på en enkelt opladning

M71 Gaming musen fra SharkGaming kan holde op til 50 timer pr. opladning på grund af det højtydende lithiumbatteri, der har en kapacitet på 700 mAh, og hvis du sætter pris på lys, kan M71 fremvise 12 mio. farver.

Derfor skal du vælge SharkGaming mus

Her er nogle af de mest oplagte grunde til at vælge en Gamer Mus fra danske SharkGaming:

  • Hurtig og præcis
  • Både trådløs og med ledning
  • 16.000 DPI
  • Letvægter
  • Ergonomi og pasform