Shark Velocity M71 Trådløs Gaming Mus er til dig, der har behov for trådløs og kablet i én løsning til Gaming med høj præcision.

Trådløs og kablet i én løsning

Med aftagelig USB-ledning kan du både bruge Shark Velocity M71 Trådløs Gaming Musen, som kablet og trådløs, når du spiller på computeren.

Ergonomisk design

Ergonomi er også vigtig, når du skal vælge computer mus, og med sit særlige ergonomiske design samt soft-touch overflade er M71 enormt behagelig at holde om, og den ligger godt i hånden med sin kompakte pasform og mål.

Ekstrem hurtig Gaming mus

Den trådløse Gaming mus fra SharkGaming er både hurtig og præcis, hvor du med tilhørende software kan indstille DPI nøjagtigt, som du vil, helt op til 16.000 DPI, så du kan let finder den følsomhed, der passer bedst til dig.

M71-musen bruger PixArt PAW 3335-sensoren, der er kendt for sin præcision i trådløse mus, og som understøtter acceleration op til 40g - og det er rigtig meget, skulle vi lige hilse og sige.

50 timers Gaming på en enkelt opladning

M71 Gaming musen fra SharkGaming kan holde op til 50 timer pr. opladning på grund af det højtydende lithiumbatteri, der har en kapacitet på 700 mAh, og hvis du sætter pris på lys, kan M71 fremvise 12 mio. farver.

Derfor skal du vælge SharkGaming mus

Her er nogle af de mest oplagte grunde til at vælge en Gamer Mus fra danske SharkGaming:

  • Hurtig og præcis
  • Både trådløs og med ledning
  • 16.000 DPI
  • Letvægter
  • Ergonomi og pasform

SÅDAN FINANSIERER DU DIT COMPUTERKØB

Er din økonomi lidt stram hver måned, så kan det være svært at finde plads til køb af en ny bærbar computer. Hvordan kan du så råd til at købe en ny computer? Svaret er faktisk ganske lige til, du kan nemlig vælge at lave et computerlån, hvor du kan nøjes med at betale et lille beløb tilbage hver måned uden at overbelaste din økonomi. Du bestemmer selv hvor meget, du vil betale tilbage fast hver måned efter aftale med låneudbyderen. Med et computerlån kan du nemlig tilpasse ydelsen efter, hvor meget du har råd og plads til at betale i dit budget. 

FORDELE VED AT VÆLGE ET COMPUTERLÅN

Der er mange gode grunde til at bruge et computerlån til at finansiere dit næste computerkøb:

  • Det går hurtigt
  • Ingen krav om sikkerhed
  • Nul udbetaling
  • Overkommelig månedlig ydelse

Når du låner penge til en computer, så foregår låneansøgningen normalt digitalt, og tager ganske få minutter. Du får normalt hurtigt svar på din låneansøgning og udbetaling af pengene sker typisk ret hurtigt, og mange gange allerede samme dag.

Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån hos Leasy, som tilbyder fornuftige lån op til 150.000 kroner og hurtigt svar på din låneansøgning.

Affiliate Discalimer: Windows365.dk modtager et variabelt beløb i affiliate kommission for hver bruger, der etablerer et kundeforhold hos Shark Gaming. Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hvert godkendt kundelead, der henvises til Leasy.