Fujifilm har begået en lille genisteg med denne mobile fotoprinter, der leverer fremragende fotokvalitet til en fornuftig penge.

Fujifilm instax mini Link 2 er den første vaskeægte smartphoneptiner til fotoprint, som vi har haft fornøjelsen af have mellem hænderne her på redaktionen, hvor i tidligere har stiftet bekendtskab med og anmeldt Fujifilm instax mini Evo, som er et hybridkamera, der også kan benyttes som smartphoneprinter.

Mange tilbyder efterhånden fotoprintere herunder også HP, hvor det er muligt at printe billeder fra mobilen direkte til fotorammen, men vi synes, at Fujifilms måde at gøre det på er uovertruffen med fremragende fotokvalitet og det superlækkert design af selve printeren.

Vi anmelder her Fujifilm instax mini Link 2 med en vejledende udsalgspris på 999,00 kroner.

Plusser

 • Rigtig god fotokvalitet
 • Let opsætning
 • Nem ar bruge
 • Enkelt at fotoprinte
 • Flot design
 • Mobilappen fungerer godt
 • Fornuftig prissætning

Minusser

 • Blluetooth-opsætning kan drille

Samlet bedømmelse

Det går først rigtig op for os, da vi har testet instax mini Link 2 fra Fujifilm gennem en længere periode, at det er svært at leve uden en mobil fotoprinter, når vi først har vænnet os til at have en lige ved hånden og printe vores feriefotos, når det passer os. Der på alle måder tale om et gennemført kvalitetsprodukt fra Fuji, der er et rigtig godt køb til pengene, hvis du gerne vil printe dine egen billeder direkte fra din smartphone, så du undgår at skulle slæbe rundt på et instant kamera i tasken til formålet.

Windows365.dk anbefaler derfor købet af dette produkt.

Specifikationer for Fujifilm instax mini Link 2

 • Model: Fujifilm instax mini Link 2
 • Understøttet billedformat: JPEG / PNG / HEIF
 • Udskriftstid: Cirka 12 sekunder
 • Film fremkaldelsestid: Cirka 90 sekunder
 • Filmstørrelse: 86mm x 54mm Billedstørrelse - 62mm x 46mm
 • Filmkapacitet: Cirka 100 billeder ved fuld opladning
 • Opladningstid: Cirka 80 - 120 minutter
 • Forbindelse: Bluetooth Ver. 4.2 (BLE)
 • Dimensioner: 91.9 mm × 36.4 mm × 124.8 mm, 210 gram
 • Tilbehør: USB kabel (BOD700-200, længde: 30 cm)

Billedgalleri
Unboxing

Fujifil instax mini link 2 - Unboxing

Kassen indeholder udover selve Fujifilm instax mini link 2 printeren, USB-kabel, brugervejledning og film, som er ekstra tilbehør.

Enkel opsætning og ibrugtagning

Først så downloader vi appen mini link i App Store til iOS på vores iPhone, hvorefter vi sætter appen op, og giver de nødvendige tillader til billedadgang. Så prøver vi at forbinde den lille printer via Bluetooth med vores iPhone, og det volder en smule problemer, da vi ikke kan få det til at lykkes. Så i ender med at give instax mini link 2 en fuld opladning i stikkontakten, hvorefter vi uden problemer kan forbinde de to enheder trådløst via Bluetooth.

Det er samtidig også enkelt at smide filmpakken i printeren, da du blot skal sørge for at den gule streg i printeren følger den gule streg på filmkassetten, så er du faktisk Good To Go.

Fokus på design

Vi kan rigtig godt lide det rillede design med den stribede tekstur, som gør at enheden minder lidt om en flot designet Powerbank udviklet af Apple. På sinde af printeren finder vi printknappen og en indgang til oplader og på selve fronten finder vi den store knappe som har en flot LED-stribe rundt om, som giver dig info om appens tilstand og status, og funktionsknappen øverst bruges til at tegne i AR-tilstand.

Når der kommer til dimensionerne så passer Fujifilm instax mini link 2 ned i en stor jakkelomme, men allerhelst skal du have den med rundt i en taske, da den er for stor til at have med i bukselommen.

Enkel brugerflade og intuitiv betjening

Der er ikke store at berette omkring selve den fysiske printerenhed, som består af en on/off-knap og en lille printknap på siden, så det er ret hurtigt overstået. Betjeningen af den lille iOS og Andorid-app mini link er lige ud af landevejen efter, at vi har sat den op, og det er let at tage et billede på mobilen og efterfølgende printe det ud via kamera-appen.

Print af billeder og billedkvalitet

Hvis vi først kigger lidt på, hvordan vi tager billeder med mobilen og printer et fotoeksemplar på instax mini link 2 smartphoneprinteren, så foregår det sådan her. Vi tager et billede med kameraet. hvorefter vi åbner mini link-appen og importerer billedet, som vil gerne vil printe ud, Herefter er det muligt at lave alle mulige former for fotoredigering og tilføjelse af effekt, og det bruger vi ikke lige vores tid på. Vi trykker på den visuelle printknappe, hvorefter billedet bliver printet ud, og det er en proces, som vi kan følge med i på skærmen på vores iPhone. Det tager ganske få sekunder at printe et billede, og indtil fremkaldelse er helt perfekt, vil vi sige omkring 3 til 4 minutter.

Kigger vi nærmere på selve billedkvaliteten af de printede fotos, så afhænger selvfølgelig meget af kvaliteten af kameraet på din mobil og dine evner som fotograf. Men, har du en fornuftig mobil med en rimeligt kamera og er du nogenlunde god til at tage billeder, så får du nogle rigtig flotte billeder på print med instax mini link 2 printeren, der virkelig kan levere nogle flotte kvalitetsfotos.

Sammenligner vi med de billeder, som vi har printet ud på hybridkameraet Fujifilm instax mini evo, så synes, at de printede billede på Fujifilm instax mini link 2 er af en bedre kvalitet, da de står skarpere og tydligere.

Antal billeder på en enkelt opladning af batteriet

Nu har vi ikke prøvet at køre batteriet tør for strøm, men det virker ganske plausiblet, når producenten oplyser, at der bør kunne tages omkring 100 billeder på en enkelt opladning af batteriet i Fujifilm instax mini link 2. I praksis skal du nok forvente realistisk at kunne printe omkring 75 billeder på en opladning og især noget mindre end 100 billeder, hvis du printer i lave temperaturer.

Skal du så købe Fujifilm instax mini link 2?

Inden du køber en smartphoneprinter som instax mini link 2, så skal du gøre op med dig selv, hvor stort dit behov er for at printe fysiske fotos, og vi må selv konstatere, at det er større for vores vedkommende end vi sådan lige gik og regnede med. Det er simplet bare en gamechanger at kunne instant-printe sine billeder med det samme, og det er virkelig en smart ting, når vi eksempelvis er på ferie, og lige vil udskrive et par ferieskud på stedet. En vigtig detalje ved instax mini link 2 smartphoneprinteren er, at de fysiske billeder er på størrelse med et kreditkort, og det skal du kunne acceptere, ellers er denne fotoprinter nok ikke noget for dig, så brug pengene på en almindelig fotoprinter, som du kan tilslutte til din PC, hvor du dog så mister en hel del fleksibilitet.

Hvis du gerne vi have både kamera og printer i samme enhed, så bør du overveje Fujifilm intax mini evo, som du kan læse grundige anmeldelse af her.

Du kan købe Fujifilm instax mini link 2 hos Instax.dk her!

Tak til Fujifilm Danmark

Vi vil gerne takke Fujifilm og herunder Instax.dk for at stille et testeksemplar til rådighed for brug i vores anmeldelse. Instax.dk er en del af Fujifilm, og på hjemmesiden kan du købe instant-kameraer, printere, film og diverse tilbehør til instant-kameraer fra Fujifilm. Vil du gerne ud og se et Instax-kamera i en fysisk butik, før du handler, så henviser hjemmesiden også til den nærmeste forhandler ud fra din bopæl.